reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maja nie uczylam , dalam mu kiedys jak pilam , bo koniecznie chcial i od razu sam sobie pociagnal :) i tak pije skubaniec , z gwinta tez pije hehe
ogolnie pije ze wszystkiego oprocz butli i niekapka ... dziwne to moje dziecie

reklama
Asionku moja w sumie tylko z gwinta pije. Niby mi to nie przeszkadza - ale jednak fajnie jak potem dziecko samo sobie butlę trzyma i pije mleczko albo herbatkę. A jak z gwinta to jeszcze długo samo pić nie będzie.....No i bez cyca ciężko w nocy.......Ty masz plan jak długo cycować?

Ja powoli zmierzam w kierunku kołdry....

No nic muszę szybciej w kierunku kołdry jednak........ - JUTRO DOCZYTAM. Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Maja powiem ci , ze nie mam pojecia co bedzie dalej
fajnie z jednej strony , ze ominelismy niechcacy butle i inne takie , ale tez mamy problem , bo z czego bedzie to mleko pil noca np. przeciez nie bede mu kubka dawac :/
i tak sobie mysle , ze do roczku juz malo zostalo pociagniemy na cycu , a pozniej to juz jak kiedys pisalysmy ominiemy MM jakos
najgorsze pewnie beda nocki na poczatku , chociaz moze nie ?
kilka razy juz przespal cala noc , czyli sie da ! ogolnie to wstaje raz czasami dwa na cyca wiec nie jest tak zle :)

Made jeszcze zapomnialam napisac , ze gratuluje zdolnej corci !! sliczna i do tego utalentowana ;)

No Asionku to faktycznie nadzieja, że u Ciebie sam się odstawi - u mnie jak jest cyc do 2 godziny to będzie gorzej. No ale może też się samo jakoś uda.....DOBRANOC!

no i poszly sobie , a ja akurat mam czasu troche w koncu , bo jutro maz w domu ...

Maja no nadzieja jest zawsze :) moze byc tak , ze twoja mala zaskoczy nas wszystkich i bez problemu zostawi cyca , a moj bedzie ssal do 18ki hehe

Asionku - oj oj oj.....ale ten Twój synuś jest pocieszny :-) I jakie ma włoski śliczne :sorry2: i jak pięknie stoi :tak: Kochany dzieciaczek :-D
Dziękuję za gratulacje w imieniu córki :* A czytałaś, że Borisowi wyszły górne jedynki? :-p

dziekujemy ;)

a nie jeszcze nie doszlam do tego momentu .. gratki !!

narazie na filmiki sie napatrzec nie moge !!

Borysek cudny !! Manieczek w kapieli z toba boski , a glos meza hmmm pomilcze hehe

Olenka rewelacja jak walczy ze snem ;) no niemozliwa jest !!

Wikusia super dziewczynka szkoda tylko , ze tak krotko i nie za wyraznie :)

ide dalej czytac !!

Doczytałam:) Ale Młoda ma straszny katar i się co chwilę budzi więc nie bardzo popiszę bo tulić mojego glonojadka muszę...
Melduje tylko ze z cymbałek mojemu dziecku podobały się piłeczki i .... opakowanie:)) Piłeczki wrzucała i wyjmowała z kubeczka (tylko zawiedziona strasznie że trzy są i wszystkie na raz się nigdzie nie mieszczą ani w ręce ani w kubeczku) albo turlała po podłodze:) Dzwięki cymbałkowe były jej obojętne...

ASIONEK to u Was jak u nas z butelką:)) Słomką tez umiemy i z gwinka i z butelki po kubusio z niekapkiem:) Też nei wiem co zrobię jak odstawimy cyca w nocy...
A tak wogóle to Nat śiczny jest!!!!!! Współczuję choróbska!

A tak na dobranoc Mała 3 miesięczna Wikusia:))
DSCF6103.avi - YouTube

Dobranoc

reklama
Asionek - mnie zawsze takie głosy brały :zawstydzona/y: całe życie zachwycam się głosem pana Zanussiego :sorry2: Kolana dosłownie miękną.....ale już ciiiiiiiiiiii
Czy Nat siedzi w tym ekstra wózku, który mi się tak cholernie podoba? :))

monia :szok: jaka Ona piękna :))))) Paczę i paczę i.....przestać nie mogę :-) Słodziutka taka maleńka ślicznotka :))) Włosy rewelacyjne :-):-):-) i ten dziubecek....oj :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry