reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mnie dzisiaj zaskoczyły CZY :szok: czwarta już nie-e :-)

:hmm: i zostałam sama z pustym kubkiem

Ostatnia edycja:
hej

zaraz ide nadrabiac :)

sorki za brak fotek , ale kurcze maly mial temperature , pozniej zwymiotowal syrop , a czopek wyszedl z koopa :/
ogolnie caly dizen mega marudny taki, biedak oczka az mial czerwone :(
wezwalam w koncu lekarza i twierdzi , ze gardlo czerwone i moze go bolec , dostal antybiotyk :(
teraz spi wykonczony
nic jesc nie chcial ,ani pic :/ dobrze , ze cyca ciagnal troche

do tego upal taki , ze mi sie wszystkiego odechciewa siedzie i sie rozplywam, mam ponad 40 na balkonie slonce az parzy :/

ehhh do kitu
oby Natul szybko wyzdrowial !!!!

oj tak chore dziecko to masakra :(
najgorzej ,ze nie powie co mu dolega tak naprawde :(
spi , ale co jakis czas sie budzi i poplakuje , dalam czopka przeciwgoraczkowego , czolka ma chlodniejsze , ale i tak jest mokry :/ to to juz wina skwaru :/ ja tez siedze i sie roztapiam , najchetniej bym poszla do wanny z lodowata woda , ale maly sie pewnie obudzi , a meza w domu nie ma ....

ok ide jakies foty z FB skopiuje i zaraz wstawie specjalnie dla Made :)

Asionku zdrówka dla Natanka!!!!!!!!!! Oj biedny maluch!!!!!!!!!!!!

Kocurku bagietkę myszy wyniosły!!!!!!!!! Gonić je????? A w sumie do czego Ci ta bagietka jak Ty mącznych nie jadasz? Oj podejrzane podejrzane! :errr::eek:

Rureczko to dzielna mama jesteś! Ja Maciusiowi pierwszy raz paznokcie obcięłam jak miał miesiąc. Wcześniej bałam się dotknąć! Buziaki dla Zuzi i niech śpi dobrze!

Made oj jutro wygilam co mam wygilać i będzie salwa śmiechu :-):-):-):-)

A KROPKOM MÓWIĘ NIE! KROPKI MACIE SŁUCHAĆ MAMUSI!

Ostatnia edycja:
ltAmx.jpg

t1pLm.jpg
pijemy sobie ;)

xdshn.jpg

a to z srody plazowanie :)
973bY.jpg

fotki z FB sa , bo jeszcze nie zgralam programu na kompa po tym jak Nat wszystko mi w komoie popsul i poszedl system :)

reklama
Made hehe no to gili gili dla Boryska!

Asionku ale super te zdjęcia! Jestem w szoku jak on już ładnie stoi! I przez słomkę wodę ciągnie? Jak go nauczyłaś????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry