reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia - to taki końcowy egzamin klasyfikujący :))) Wyniki już są, ogłaszam, że moje dziecko zaliczyło wszystko co było do zaliczenia!!! :-)
Komisja stwierdziła, że to najlepsza grupa i jeśli, któraś z dziewczynek sama ze szkoły nie zrezygnuje, to szkoła z nich na pewno nie :)))))
15 jest koncert w operze....znowu się popłaczę :sorry2:
MONIA, to Wikusia jada sosy? nie za ciężkie to dla brzuszka? Ja to jestem taka ostrożna w podawaniu takich rzeczy....Maniek dopiero niedawno zaczął jadać z nami....jestem przewrażliwiona :eek:
Mam nadzieję, ze dzisiaj już będzie wszystko OK i się wyśpicie :)))

Asionek!!! Wstawiaj fotki......dużo fotek, bo to made bardzo motywuje :-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
MONIA uuuuu to Wikusia lepsza zawodniczka od Oli, która do 22.30 łaziła po łóżku, gadała, siadała, machała kuotem, turlała się i robiła indianina :-D A o 5.30 pobudka :-p

MADE Cudoooownie!!!!! GRATULACJE DLA ZDOLNEJ, PIĘKNEJ (i wymiarowej :-D) CÓRY :tak::tak::tak: A co będzie na koncercie? I dlaczego to się koncert zowie? `:eek:

Olivce Ninka zalała laptopa sockiem :eek: i dzisiaj komputer jedzie do lekarza.....Mam nadzieję, ze mi napisze choć sms'a z informacją jaki wyrok zapadł :sorry2: bo to już dziś o 11.....CZYMAJMY KCIUKI!

KUOTKU - w roku szkolnym są dwa takie koncerty, biorą w nich udział wszyscy uczniowie szkoły baletowej. Jeden jest Bożonarodzeniowy, a drugi z okazji zakończenia roku szkolnego....Ci mówię jakie to piękne :))

DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Made gratulacje dla córy:))!!!
Sos to byl taki dla niej gotowany i nie zagęszczony niczym więc właściwie jak taka zupa z mięsem i kluskami... Ostatnio jadła marchewkę z takiego naszego sosu i było ok:) Ja myślę że za bardzo się na to rzuciła i za dużo zjadła....
Mam nadzieję że to brzuszek... bo jak smarowałam dziąsełka to chyba wyczułam dwójkę górną:baffled: jeśli to ząbki to raczej prędko się nie wyśpię...

Jeszcze nie!!! :-D Dopiero o 11 czymamy hehe :-))))))

monia - kurde, ja też się boję tych zęboli :hmm:
Jak nie kolki, rozwolnienia, zatwardzenia, to zęby :/

Lilu! Jak Martynka????

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry