reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry!

Milego weekendu Wam zycze! :happy2:

Mademoiselle - doczytalam o corce - super!!! Gratuluje! :happy2:

Rurka - jak Zuzia dzis? Jak Ty sie masz?

Lil - a jak Twoje samopoczucie?

Lece ogarnac mojego trolla.

reklama
Jos Wiola i Franus mają się dobrze - Franus całkiem na cyca się przerzucił! Ale buteleczkę też ładnie ciągnie :tak: I ładnie śpi w nocy!!!!!! A Ty kiedy się przeprowadzasz??????????? Już wszystko gotowe?? Buziak!!!!!!!! A Made gratulujemy, bo jej córa pięknie zdała egzamin!

Mary no u mnie już dobrze - dziękuję, że pytasz! A jak u Ciebie??? Jak ząbki małej????

MADE jeszcze tylko Olę opatulę, bo usnęła przy odkurzaniu :eek: i wystawię na dwór..

Jeszcze tylko skarpetki ubiorę i bluzę i kawkę zrobię :-p

Ostatnia edycja:
Ja właśnie ubrałam skarpetki i bluzę :szok: stopy mi zmarzły....
Woda się zagotowała :))))

JEST!!!
Moja KAWA! :-p

Ostatnia edycja:
Hehe.. zasiadłam z Olą na zewnątrz, ale jest 14 stopni i skapitulowałam :-p Zostawiłam tylko Olę przy otwartym oknie, a ja już na sofie :-D

Jeszcze kawa.. luudzie ile człowiek musi się natrudzić, żeby se zasiąść :eek:

Oleńka chowana wedle norweskich zwyczajów widzę :-)
Ja to zmarzluch jestem :eek: poczeba mi wysokich temperatur i ciśnienia :))

mary - dziękujemy bardzo :*
A czemu ogarniasz trolla? Ufajtał się? :-)

Mademoiselle - lezalo to to na brzuszku i rozrabialo, a czas na poranne owocki z warzywkami byl i na drzemke zaraz po tym. :-)

Mary no u mnie już dobrze - dziękuję, że pytasz! A jak u Ciebie??? Jak ząbki małej????

Lil - super, ze juz wszystko OK! Mam nadzieje, ze spisz troche wiecej teraz!... U nas jako tako, nocka dzis lepsza!!! :-) Mia miedzy 3 a 4.30 miala kryzys, poplakala sie, ale M. ja uspokoil, a potem ja u niej bylam jeszcze, bo poplakiwala, ale poglaskalam po buzi i zasnela w koncu o 4.30. Obudzila sie na mleczko o 7.30. :happy: Teraz spi, a ja mam zamiar popedalowac! A zabki w drodze - cos czuje, ze zaraz wyleza... A jak Twoje maluchy? Wszystko dobrze?

reklama
Mary - jakie owocki dajesz Mii? Boris niespecjalnie za owocami jest :sorry2:
A w ogóle to chciałam się pochwalić, bo to druga noc bez cycka :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry