reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O matko przeczytałam, że na początku ospy nie są krostki tylko plamki - które potem przechodzą w krostki. Martynka ma właśnie dwie małe plamki na plecach. Teraz śpi, więc jutro rano jak się obudzi będzie wszystko jasne. Równowagę szlag trafił. :crazy:

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no wiecie co? Przed chwila taki stek bzdur usłyszałam, że nie mam słów na to wszystko, firma w krótej pracowałam do tej pory, nie wypłaci mi na termin, czyli na 10-tego pensji, bo tak właśnie jest z pracownikami, którzy odchodzą, dostanę w późniejszym terminie i co więcej, nie dostanę prowizji, która powinna być wliczona, bo może się okazać, że jakaś umowa z dotychczas wyprodukowanych zostanie anulowana, lub coś podobnego :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: o takiej sytuacji nie zostałam poinformowana na samym początku!!! :no: więc nie dość, że pewnie 20-tego dostanę samą godzinówkę, to prowizję dostanę pewnie w lipcu, o ile wogóle ją dostanę :growl:

acha... jedna z "mądrych" koleżanek stwierdziła, że lepiej by było, gdybym kłamała do 10, że jestem chora i nie mogę przyjść do pracy, ale na czas byłaby wypłata :eek::eek::eek::eek::eek::eek: :wściekła/y::no::szok: JAK TAK MOŻNA?!?!?!?!?!!?!?!!?!

Dzięki Karola :* jakoś damy radę, tylko powiedzcie mi teraz jak można myśleć o jakiejś małej imprezie z okazji urodzin dziecka, zresztą, pierwszych, jedynych, niepowtarzalnych w takiej sytuacji????? :-:)-:)-:)-(
chciałam torcik zamówić, najbliższych znajomych zaprosić :no: opadły mi ręce :crazy:

Karola :* :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ty i tak piękny prezent wysłałaś :sorry: nie trzeba było, bo mi teraz głupio...

Rzadko się ostatnio z takich powodów wkurzam, ale skoro oni ze mną w taki brzydkie sposób grają, to i ja zagram nie ładnie :wściekła/y:

Boogi - przykro mi bardzo...
Może przełóż imprezę dla znajomych na późniejszy termin? Ja bym tak zrobiła....

Liluś :* dziękuję za przekazanie buziaków.
Współczuję Ci tego stresu :(((

Boogie oj rozumiem Twój nerw - w pracy nie ma sentymentów i masz tego przykład teraz - bardzo mi przykro - ale wierzę, że się ułoży....Jeszcze Ci na chorowanie takie stres potrzebny :-:)-:)-(

Made dziękuję kochana - w sumie spodziewałam się czegoś takiego. Idę spać, żeby szybciej jutro było, bo mi się odechciało siedzieć.

Jutro wpadnę po wszelkie dobre wieści, nowe zdjęcia i na kawkę!

reklama
Ale jakie wspomnienia niesie ze sobą ten wózek :zawstydzona/y: nie wiem jak ja się rozstanę ze swoim......i czy w ogóle :)))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry