reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PAULA Łosiem asz..??????? Ale tam dziecuff produkcja :eek:

Hehe a moja jest malutka, mimo iż na zdjęciach wychodzi kawał rozbójnika :-D Ona jeszcze nosi niektóre ubranka 68 :-)

Ja już piję :))))))) w samochodzie, bo mi dziecię dosypia :))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Kocie - Mia tez, zalezy, ktorej firmy, bo niektore sa naprawde z fajnej bawelny, dosc rozciagliwej, a niektore rozm. 68 sa bardziej jak 62... :eek: Ale juz jest za dluga na 68 tak naprawde i 74 przewaza w szafie. :-):-):-) Bedzie wysoka moja kochana - po tatusiu! :-)

Bogusia - widzialam Cie, mignelas mi dzis tu, na forum! :-) Co u Ciebie? Jak synek - wkrotce roczniaczek sie miewa? :-)

Ostatnia edycja:
Moja nie ma po kim być wysoka :-p
A Kamil też nie miał po kim, a buta ma 45 i 190 jak nic :eek:

Kocie - hehe, a moja ma. :-p Bardzo sie wdaje w tate - jak sledzimy z jego mama jej zapiski, gdy byl maly, to wszystko sie zgadza! :-)

MAry i masz rację-Daniel bardzo szybko przybierał mi na wadze i lekarka też mi pokazywała że za dużo-tylko nikt nigdy nie patrzył jaki długi on jest!!tzn. wysoki-mając obecnie prawie 4 latka przewyższa swojego 5letniego kolegę...Maja nosi ubranka na 82-86 praktycznie bo też na długość szybko wyrasta. i też sie cieszę,że Mia mimo tej nietolerancji ślicznie rośnie a kiedy zacznie się poruszać samodzielnie, czyt. raczkować, raz dwa trzy sie wyciągnie i nie będzie mocno na wadze przybierać-ja mam wrażenie że Maja zestopowała z przybieraniem, tylko ilość ubranek radykalnie się zmniejsza bo z większości wyrasta;)) a ostatnio ma manię chodzenia za jedną rączkę i mam znów wrażenie że jest lżejsza;))

Ja też mam wrażenie, że Ola lżejsza się robi, a nie cięższa :eek: to chyba dlatego, że tak przywiera i trzyma się mocno, jak ją noszę moja małpeczka :sorry2:

MARY Ola nam się w tatusia wdaje całkowicie, nad czym oczywiście ubolewamy :-p:-p:-pŻebyś Ty widziała jaki ona ma długi język :szok:

MAry i masz rację-Daniel bardzo szybko przybierał mi na wadze i lekarka też mi pokazywała że za dużo-tylko nikt nigdy nie patrzył jaki długi on jest!!tzn. wysoki-mając obecnie prawie 4 latka przewyższa swojego 5letniego kolegę...Maja nosi ubranka na 82-86 praktycznie bo też na długość szybko wyrasta. i też sie cieszę,że Mia mimo tej nietolerancji ślicznie rośnie a kiedy zacznie się poruszać samodzielnie, czyt. raczkować, raz dwa trzy sie wyciągnie i nie będzie mocno na wadze przybierać-ja mam wrażenie że Maja zestopowała z przybieraniem, tylko ilość ubranek radykalnie się zmniejsza bo z większości wyrasta;)) a ostatnio ma manię chodzenia za jedną rączkę i mam znów wrażenie że jest lżejsza;))

Paulina - no wlasnie, przeciez ona jeszcze nie raczkuje, nie chodzi, ale jak zacznie, to juz bedzie wolniej przybierala. Wczoraj w przychodni przyszla starsza, bardziej doswiadczona siostra srodowiskowa do tej, co mi tymi wykresami machala przed nosem i mowi, zeby zostawic dziecko w spokoju! I ze za jej czasow takich glupot nie wymyslali! :-D

MARY Ola nam się w tatusia wdaje całkowicie, nad czym oczywiście ubolewamy :-p:-p:-pŻebyś Ty widziała jaki ona ma długi język :szok:

Kocie - Mia w tate tez, wszyscy to mowia! :-D

Zmykam sobie jakis obiadek przygotowac. M. udupiony dzis w biurze na dluzej, ale na szczescie tylko nieco dluzej. Tak czy siak dzis obiad serwuje mu firma. :-)

No i muszę wysiąść z auta, a tak fajnie było :-p Ola wstała, idziemy bić schabowe :-D

reklama
Ee nic nie ubiłam, bo się okazało, że w międzyczasie Kamil zrobił sobie kanapki :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry