reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BOO w stroju a la marinero :-p

Przepraszam, wołała mnie góra garów :eek: a zmywarka od miesiąca zatkana...

Teraz mnie woła łazienka :eek: gdzie Wy koleżanki...? Ola śpi,robię kawę :cool2:

Ostatnia edycja:
E tam śpi.. beknąć jej się zachciało i zaczęła siadać, po czym odbiła jak ojciec po coli :eek: i już spać nie chce :-p

Łazienka zatem jeszcze sobie poczeka :sorry:

hej kobitki

jak wam dzien mija ? :)

u nas upal !!!!

rurka : wszystko zalezy czy chcesz miec drugie dziecko i jelsi TAK, to kiedy ? czy duzy odstep czasu ( kilka lat powiedmzy 3-5 czy np. tylkO 1,5-2 lata roznicy)
jelsi krotki odstep to najlpeijfaktycznie tabletki plastry, a konczysz produkcje lub chcesz odczekac przynajmniej 3 lata , nawet 2 w sumie mozna to bardzo wygodna jets spirala !!!!! nie musisz myslec o tym codziennie czy raz w tygodniu itp :)
ja za jakis miesiac zakladam spiralke :)

paczajcie na to :

Załączniki

• kuot.jpg
    kuot.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 19
Jos Karola no właśnie tak nad tabletkami myślę... tylko jak je brać, jak nie wiem kiedy teraz okres dostanę?? Plamienia po cc miałam przez 7-10 dni, teraz nie mam wcale. Do ginekologa dopiero za miesiąc :szok:

reklama
rureczka - ja po cesarce pierwszą miesiączkę dostałam 02.05.2012 r. :-)))
a Borisa urodziłam, jak wszystkim tu zebranym, i w ROZJAZDACH wiadomo :-p
19.09.2011 r. :oo2: ale to też zależy jak karmisz.....generalnie samo karmienie piersią powoduje dłuższy okres bezmałpia :eek: NO!

Myślałam, że jak se popiszę o @ to trochę się uspokoję i zapomnę, ale NIE-e :szok: ojeju ojeju....moje dziecko jeszcze tańczyć będzie przez 35 minut :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry