reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejo

pisałam smsa do Wioli ale jak na razie się nie odzywa, pewnie biedna zalatana;))

Made &&&&&&&&&&&&&&&&& za córkę-zdolna z niej bestyjka więc na pewno da radę;))

Rurka jak na razie by ci się chciało to może prezerwatywa... lub pigułka jednoskładnikowa jeśli karmisz piersią...a jeśli nie karmisz piersią to @powinna niedługo przyleźć-ja po Danielu i MAi dostałam @ 3-4 tyg. po porodzie= a niedługo idź do gina po tabsy i już

Jos mówisz,że spirala będzie najlepsza??? ja myślę o takiej anty bardziej na stałe-nie uśmiecha mi się mieć jak na razie więcej dzieci (jakkolwiek to brzmi)

co tam jeszcze miałam-ktoś pisał że maleństwo waży ok 9,5kg....tyle co moja Maja;)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaa od sierpnia przeprowadzamy się prawdopodobnie do Śremu-mój mąż dostał inną pracę;)))

reklama
Paula - no pięknie w tym Śremie :) aż sobie popaczyłam z zachwytem...lubię takie małe, urokliwe miasteczka :sorry2: i ta przyroda :))
Jesteście zadowoleni z takiego obrotu sprawy? Bo nie wiem czy gratulować, czy milczeć ;)

Ano pacze już pacze :tak: urokliwie bardzo... :-) Poza tym jest LIDL, jest BIEDRONKA, jest dobrze! :-D:-p

reklama
Jestesmy juz ze spacerku i miasta. :-)
Spacerek krotki, bo w drodze powrotnej Mia strzelila wielkiego kloca! :-D A do tego spiaca i marudna - zeby w drodze! :eek: Teraz juz sobie zasnela. :-)

Paulina
- gratki wielkie! A to ja chyba pisalam jak wrocilysmy z kontroli od lekarza na 6. miesiac, ze Mia ladnie przybrala na wadze. Ja tam sie ciesze, ze mi dziecko tak rosnie na tym swinstwie Nutramigenie! Tu jest taka glupia tendencja do odchudzania niemowlat, jak za linie na jakims tam wykresie wychodza z waga. Jak mi lekarka pokazala ten wykresik plus siatke centylowa, gdzie Mia lezy miedzy 90. a 97. centylem, to jej powiedzialam, zeby mi nawet nie sugerowala nic w tym temacie, bo ja dziecka, ktore jest zdrowe i nie wykracza jakos powazniej poza zadne normy odchudzac nie bede tylko dlatego, zeby zmiescic sie w ich glupiej statystyce! :no::angry: I takie moje zdanie w tym temacie! :happy2: Mia jest do tego wyzsza niz dzieci w jej wieku, ale kazde dziecko rozwija sie indywidualnie, wiec takie porownywanie jednego do drugiego jest moim zdaniem bez sensu. Ale tak tu maja i tyle.

No, uzupelnilam braki w szafie Mii. Mam dosc malo ciuszkow w rozm. 74, ale juz dokupilam, co trzeba. :-)

Zmykam po kawke nr 3! Chce ktos? :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry