reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć wszystkim, chyba się spóźniłam na kawkę;)

Mary ja nie pytam bo na bieżąco rzucam okiem na Facebooku:)
Dziękuję, trening ok, dzisiaj 3 wejście mam a trener super, profesjonalny itd.

Ja dopiero do pracy wlazłam.

Któreś moje wejście z kolei i wszyscy znikają :confused2::rofl2::nerd:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie podawaj RURECZCE przepisa KUOTKU :eek: dzisiaj nie miałam kreacji na wyjście....żaden emeryt nawet kątem oka nie rzucił :szok: jestem taka niedopieszczona :sorry: A prosiłam! Wołałam! CISZA................................

Rureczko.. idę do Lidla, kupuję dwie puchy maku, kubełek z twarożkiem mielonym i herbatniki pełnoziarniste, którymi wykładam dno blachy - to jest wersja na szybko :)

Do masy makowej dodaję trochę mąki zwykłej, trochę ziemniaczanej (po dwie łyżki mniej więcej) oraz dwa jajka. Do masy twarogowej ubijam pianę z białek i mielę żółtka z cukrem pudrem (z pół kubeczka tego cukru, albo i mniej) i dodaję sernik fix lub po prostu trochę mąki pszennei i ziemniaczanej (znowu jakoś po dwie łychy).
Na herbatniki zwykle najpierw kładę mak, ale można odwrotnie, jest wtedy lepszy smak - szczególnie, gdy zrobi się polewę z gorzkiej czekolady i posypie pokruszonymi orzeszkami :))

Kurczę, podałam... :eek: A RURECZKA kuotowi tyyyle razów na pytania nie odpowiadała :-p:szok: I co teraz...? :eek:

MONIA czyli klapa...?

Monia haha, uwielbiam to słowo...szlag mnie wtedy trafia w 8 miejscach :)))
A i tak najgorsza jest opisówka...dla K. ilość znaków zawsze jest niewystarczająca i siedzi potem i kombinuje...skraca, poprawia...i nie ma go tydzień...ehhhhhhhhhhh

reklama
KUOTU :eek: EDYTUJ POSTA!!!!! SZYBKO!!! :-p Niech odpowiada na wszystkie pytania hehe :-)

Kocurku? A czemu nakrzyczałaś na syna? :eek: i to w nocy...?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry