reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Wiola. Uraczysz nas zdjęciem? Jak Iwa reaguje na brata? I jak się czujesz?

OOOO Kuzynka!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Paulinka a już jakieś ząbki macie??? Jeju jeju współczuję Wam cierpień!

Liluś taaaaaaaak, w tamtym tyg. wyszły dwie dolne jedynki...kilka złych nocek, gorączka i wylazły w końcu, teraz coś zaczyna się dziac u góry;))

Paulinka no to gratuluję! A te górne ząbki są szersze i chyba bardziej boli ich przebijanie...Pocieszające jest to, że potem powinno być już lżej!

hej :)

zaraz lece z malym na spacer :)
ma dzisiaj super humorek , od rana sie smieje co mnie nie widzi , slodziak
no i od kilku dni podryguje do mozyki i tak fajnie nozka sobie macha :)

mala lubi pieski co ? :)
sliczna jak zawsze !! i zdjecia z grilla super :)

ale przystojnaik rosnie ;)
no i Manieczek tez cudny jak zawsze !!

poplose;)))
ja też się nie uzewnętrzniam-pocierpimy razem;) jejuś Maja w nocy się darła od 23 do 2, dopiero po paracetamolu zasnęła do 6...chyba następne zęby będą się pchały

oj u nas tez chwila dziwnego placzu byla jakos ok 23 ...
oby zabki szybko wyszly &&&&&&&&&&&&&&

Kotek kazdemu sie moze zdarzyc .. najwazniejsze , ze sie nic nie stalo !!

Maja pisz , mnie nie urazisz jak nie zbyt religijna jestem , znaczy do kosciola nie chodze ... zreszta akcje w kosciele mialam takie , ze mnie juz malo co zdziwi :/

Monia super fryzurka :))))

Wiola jak sie czujesz ? jak maluchy ? :)

Karola :(((

Made , Rureczka hej :)

yyy o kims zapomnialam ? pewnie tak .... oki zbietramy manele i lecimy :)

hej hej :) ciesze sie bardzo, ze Zuzia sie cycuje i Rureczka walczy, i ze Wiola w domu.
Czy Ola sie bardzo poparzyla? Czy made nowe stylizacje zaakceptowala i wdraza w zycie?
czemu nie ma JUST?
lilu pisz co Ci lezy na sercu. Mnie nie urazisz na bank ;-)

no i bardzo mi przykro, ze przez ten czas nieobecnosci nikt o mnie nawet nie spytal... no nic. jestem w PL, biegamy po rodzinie i znajomych i szczerze mowiac strasznie to meczace... ale w czwartek juz jedziemy w moje rodzinne strony i tam na bank bedzie mozna odsapnac!

sciskam was mocno!

Lilu Skarbie dziękuję za ten artykuł, już myśłałam, że to ja mam tyle "zarzutów" wobec mojej mamy, ale, to dobrze, że sama nie jestem! Dzisiaj już też usłyszałam przez telefon kolejną umoralniającą gadkę szmatkę, która do niczego nie prowadzi, albo prowadzi do obustronnej złości... :baffled: ja wiem, że nie ja jedna jedyna mam takie problemy, że sytuacja mnie zmusiła do tego, żeby żyć i mieszkać z mamą, ale dlaczego musimy sobie tak utrudniać życie???? :dry:
a już apogeum dnia dzisiejszego był tekst, że ja za dużo chodzę z Remikiem do obcych ludzi, że łażę z nim wszędzie i dlatego on się zaziębił... :confused: Przecież to była Komunia naszych kuzynów, są pewne rodzinne zobowiązania i to jedna z takich sytuacji :crazy: ech... Wybacz, moglabym mnożyć takie przykłady, ale cóż to zmieni?

Dam przeczytać mojej mamie ten artykuł, może się na mnie nawet pogniewać... :sorry2:

reklama
Pok jak możesz! ranisz moje serduszko rureczkowe:-:)-( toż ja pytałam i jeszcze zdjęcia brzusia się domagałam, co pozostało bez odpowiedzi :-(

Rano oczywiście nie pospałam, bo Zuzinek się rozrywkował przez 2 godziny, później musiałam lecieć do pracy dokumenty podpisać, kupić buty na spacerki z wózeczkiem... w sklepie mega wygodne a teraz przyszliśmy po ponad 2 godzinach spacerowania i co? obtarta pięta:szok: ale co tam, po południu idziemy z tatusiem jeszcze raz:-)

Lilus uzewnętrznij się, ja kochana do kościoła też pójść muszę zacząć chrzciny organizować, tyle, że u nas łatwo nie będzie bo my z Ł. anty kościelni, ateiści i wcale byśmy dziecka nie chrzcili gdyby nie babcie:crazy:

Wiola jak tam dajesz rade??

Asionek koniecznie nagraj Nata jak tańcuje, z przyjemnością popatrzymy :))

Kocie współczuję stresów, ucałuj Oleńkę!

Monia Wikunia śliczna jak zwykle, zazdroszczę takiej bujnej fryzurki!

Paulinko az tak Wam ząbki dają popalić?? Co tam u Libby? pozdrowisz ją ode mnie?

Made gdzieś Ty?

Jos??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry