reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Odpukac dzisiaj było bez marudzenia. Zuzia lubi dlugie spacerki w wózeczku- śpi ładnie, aż miło popatrzeć. Teraz co prawda od dluższego czasu marudzi, ale już wykąpana, poje troche i mam nadzieję, że przestanie :)

a te cudeńka to moja wielka tajemnica... może Wam kiedyś powiem :) co tam porabiają Twoje chłopaki??

reklama
To cudownie, że Zuzinek lubi spacerować, pogoda dopisuje, w sam raz wychodzić, ciała i ducha hartować :)))
A u mnie tak: Maniek się cofa w rozwoju :eek: zamienił klocki na grzechotki, a Borysek tuli swojego pomarańczowego kotka :zawstydzona/y:

A u nas był wypadek i dlatego zniknęłyśmy - Ola chciała się napić kawy, którą mama chciała wypić z Made... i się biedactwo poparzyło moje :sorry2:

Uspane Małe moje:)) TYle że i ja padam... jak na złość aparat mi padł i to chyba konkretnie... wstawiam Wikuśkę z telefonu ale najlepsze to to nie jest.... mam nadzieję ze naprawimy ustrojstwo i wstawię porządnie....

MADE jak tam odcycowania i odpieluchowanie?? Bo wiesz ja chciałam powiedzieć że moja niebutelkowa panna wypiła dziś 60 kaszki z butli!!! Zwykle je o 19 kaszę ale dziś nie dostała i jak już była w piżamie to pomyślałam że może jednak by jej dac i do butli zrobiłam. I ponieważ ona lubi kasze i wogóle to pora kolacji była to wypiła pięknie:) Borysek jada kasze> albo cokolwiek co można mu dac do butli żeby sie przekonał? Bo może tak by pomogło...

Wiki:)

ja chciałam tylko tak wieczornie powiedzieć że udały nam się forumowe dzieci;))) i Oleńka i Maniek i Borysek i Wikusia-tylko ich fotki dziś dojrzałam ale reszta maluszków i tak jest piękna;)))

ale Wikusia dziwnie bez tych anielskich loczków wygląda....ale racja tak wygodniej no i nie tak gorąco w upalne dni;)) śliczna dziewczynka!

pozdrawiam resztę babeczek, kolorowych i do zobaczenia;)

Dzień dobry :) dupka przebrana, mleczko wypite, może zaraz zaśnie a ja z nią:-)

Cześć:)
Moje małe dziś spało jak wychodziłam:szok: szkoda że w weekendy tak nie umie...

Przeczytałam wczoraj wszystko ale oczywiście juz nie wiem co i komu poodpisywać:(((

początek tyg w pracy jakiś taki stresujący:(( w środe składam projekt i chyba sie denerwuję... do tego na biurku czekało na mnie sprawdzone językowo takie coś - opis dotychczas zrealizowanych projektów. Dużo czerwonego ale dobrze mi tak bo do tego asie nie przyłożyłam... ale mimo wszystko nie lubię jak się mnie poprawia:baffled:

Miłego dnia:)

reklama
Artykuł o mnie!
Matka Polka jest wkurzona

I dzień dobry wszystkim!

U mnie taki hardcorowy temat na tapecie, że nie wiem czy się odzywać czy lepiej trzymać buźkę zamkniętą.....:baffled::baffled::baffled:

I jeszcze coś odnośnie smsów - chyba troszkę przystopuję - mam 1000 smsów w pakiecie - sądziłam, że nie jestem w stanie tego wyczerpać. Jestem w w stanie :baffled: Przekroczyłam o 10 zł :baffled: To do tych, z którymi rozmawiam smsami - będzie ciut ciszej w tym miesiącu....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry