reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paula super , ale lazikuje !! napatrzec sie nie moge :-Dslicznosci male :-D

i ty jaka super mamusia , zgrabna , mloda :) no cudnie !!!
dzieki wielkie za filmik :)))

Dziękuje Asionek- a mi trochę brakuje do zgrabnej ale się staram;)))

och nie ma nikogo????to ja też mykam, kolorowych!!!

Ostatnia edycja:
hej
no i tyle sie napisalam
zanim zdarzylam przeczytac wczorajsze podty to Franek juz sie budzi, a Iwcia nadal jeszcze z nocy spi.
z Frankiem wstalismy o 6.30, ogolnie po doznaniach z Iwa maly spi dobrze, budzi sie co 3h , 20 min pije mleko(uwaga wziol cyca bez problemu) i spi dalej, malo tego spi w lozeczku (kolejny szok)

co jeszcze zdarze aha
lil sciemnia wcale nie wyglada jak baleron, jest szczupla i nawet jej troche zazdroscilam jak ja zobaczylam

Wiola :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Słońce! Bardzo się cieszę, że tak się dzieje :tak: cycuś, łóżeczko, spanie :tak: baaaaardzo mnie to cieszy i Tobie na pewno na serduszku lżej :sorry2: wielkie uściski i po buziaku w czólko dla dzieci
:** :happy2:

Witam, wszystkim mamusiom życzę dzisiaj jak największej pociechy z maluchów, spokojnych nocek, bezbolesnego ząbkowania, radości z przebywania z maluszkiem oraz dużo siły i cierpliwości (to jest akurat baaaaaaaardzo przydatne;))
a przyszłym mamusiom-spokojnej ciąży, zdrowego maluszka i szybkiego porodu!!!;))

Wiolu super się czyta takie wieści, i że mały cycusia złapał!!!trochę się pewnie tym martwiłaś,co??? a że w łóżeczku śpi to już bomba-ucz go tak dalej a sama szybko będziesz się wysypiać;)))

ooo a Rureczki się cycusiują;))) dalej próbujecie??/

pozdrawiam resztę babeczek i mnóstwo buziaków śle

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry