reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made kochana u mnie zwis dosłowny i przenośny - a dzieciaczki - powiem tak - szczep na tę ospę przed pójściem do przedszkola koniecznie! Swędzenie dla dzieci to masakra....A jak coś wyskoczy na języku to tragedia....Pierwsze 3 dni to ciągły ryk - również w nocy - bo swędzenie nie dało mu spać....
Po szczepionce co prawda też można złapać ospę - ale ma ona o wiele łagodniejszy przebieg....
Teraz czekam co z Martynką....tak mi zależy, żeby na te chrzciny chociaż się uchowała - ale nie wiem - kontakt z Maciusiem miała duży niestety :-(

Asionku
ale miałaś treściwą przygodę w parku...Teraz następny treściwy etap to będzie jak po odpieluchowaniu synuś będzie Ci wołał kupę w parku...Wtedy każdy krzaczek Wasz!!! Nie zapominaj zabierać torebek plastikowych ze sobą! :-p
!

oj biedny Macius :( oby malutka oszczedzilo !!
ja nie jestem pewna , ale chyba teraz co bede w 9 miesiacu szla bedzie wlasnie szczepienie na te wszystkie ospy , rozyczki i inne dziady

oj nic nie mow , az sie cala spocilam hehe
mam nadzieje , ze nie bedzie taki obsrajtuch i pozniej :)

Asionku hehe :-) no to Ci się przydarzyło :))))) ja już nie pamiętam kiedy mi się tak Boris obsrał po pachy.....szczęście w nieszczęściu, ze pełnia lata u Ciebie i dupina nie zmarzła :-p:-D

no ja tez nie pamietalam to sobie juz przypomnialam :)
a najlepsze jest to( nie wiem czy tez tak mialyscie ? ) , ze ubralam mu takie spodenki ofrodniczki raz mial je juz kiedys przez cale 5 min. hehe , poszla kupaaa gigant i trzeba sie bylo przebrac i dzisiaj tak je ubierajac sobie pomyslalam , ze to sa spodnie obsrajtuchy i co sprawdzilo sie :)
jak byl malusi i te kupy ciagle szly to mial dwie pary takich spodni co mu nie nalozylam to bylo pewne , ze sie caly obrobi :) jakies pechowe i tyle

jej cudooooo :)) i ta czapeczka no padlam :) i jak fajnie z Bilonem sie bawi :)))

Co do mieszkania to niestety jak patrzę na oferty to jestem zniechęcona. Nie będziemy mieć kasy na remont, więc szukam czegoś w dobrym standardzie. Znalazłam takie coś:

Apartament - APA-MS-95657, Mieszkanie sprzedaż, Toruń, Mokre, 57.00, 235000.00

Ale to już niestety za drogie....

Jak coś tańszego to tak wygląda:

TORUŃ - MIESZKANIA / Sprzedaż - COPERNICUS NIERUCHOMOŚCI - nieruchomości Toruń

nie no hehe ludzie to sa dobrzy ;) daja ogloszenie i zamiast zrobic jakos tak zeby na fotach chociaz to mieszkanie fajnie wygladalo i zachecalo , to syf daja :/
najlepsze te taborety porozstawiane i szmaty na szafie wiszace hehe
u nas to samo jest jak niektore ogloszenia ogladam to nie wierze , ze ktos sobie jaj nie robi i specjalnie czegos takiego nie wkleja , bo co tam sie znajduje to jakas porazka :/

hehe :-) rureczka Ty to jesteś niemożliwa z tymi stylizacjami :)))

Liluś - najważniejsze żeby WAM się dobrze żyło :)))))

Haha Asionku no ja się naoglądałam zdjęć różnych mieszkań to mi się lekko słabo robi....można tylko demolkę zrobić - bo wtedy to już trzeba od zera remontować...ale na to kasy trzeba...a z tą kupą to wspomnisz moje słowa....Maciuś to wszędzie kupę robił - ale co zrobić jak się dziecku nagle zachce?

Made bo ja dbam o Was, Wasze humory i co najważniejsze elegancje francje, byle czego Wam nie dam:-D:-D

Lilu jakie balerony?? jak chcesz baleron to zapraszam do siebie- mój bembzun po ciąży mam takie wrażenie wisi nieestetycznie :szok: ale piżamkę z różowymi nóżkami to ja i owszem bardzo chętnie, w przeciwieństwie do mojego Ł. bo on sobie w nocy lubi dupke pomacać:-D:-D

Maja dopiero zasnęła...szczegół że rano spała aż 4,5h a po południu 40min-pewnie stąd jej walka ze spaniem

Asionek jesteś jeszcze???jak tak to ci chociaż filmik wrzucę;)))

Rureczko ale Ty dopiero co urodziłaś! Brzuch się musi wstąpić :-) A ja jakbym się sznurami owiązała to na serio baleron! Taka kiełbaska była kiedyś? Czy to szynka? :-)

No nic idę wygrzać swoje balerony i może uda mi się wyspać jako tako. Jak zajrzę to będę :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry