reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hmm...nie wiem jakby to ująć, ale Szanowny stanowczo opowiedział się za RURKAMI :eek:

Wklejam linka do aktów Szanownego cobyś mogła dobrać rozmiar - zwłaszcza obwód nogawki w UDZIE :-p
www.szanownemusieudo.org.azm.pl

Ostatnia edycja:
Szukaj Kochana, szukaj....gdybyś Ty go teraz widziała....:-) cieszy się jak małe dziecko hehe :-D tylko mówi, że jest mały problem z trzewikami :eek: otóż, jaki ma być kolor fugi? hahahhahahahahaaa

Córka zerknęła i stwierdziła, że MĘSKIE! :-)

Ostatnia edycja:
Made kochana ja widzę, że z Szanownym to trzeba dłużej a ja Zuzinka umyć muszę... w wolnej chwili będę szukać namiętnie:tak:

ale pustki dzisiaj :) no w koncu weekend i dzien mamy moj pierwszy zreszta hehe
S stwierdzil , ze obchodzic bede 3 czerwca hmmm , a ja chce dwa razy , a co :)

takze wszytskiego naj Mamusie :)))

hej
no i tyle sie napisalam
zanim zdarzylam przeczytac wczorajsze podty to Franek juz sie budzi, a Iwcia nadal jeszcze z nocy spi.
z Frankiem wstalismy o 6.30, ogolnie po doznaniach z Iwa maly spi dobrze, budzi sie co 3h , 20 min pije mleko(uwaga wziol cyca bez problemu) i spi dalej, malo tego spi w lozeczku (kolejny szok)

co jeszcze zdarze aha
lil sciemnia wcale nie wyglada jak baleron, jest szczupla i nawet jej troche zazdroscilam jak ja zobaczylam

super , ze wszystko sie uklada i Franus taki slodziak grzeczny !! oby tak dalej ;)
a jak ty sie czujesz ?

No nie Kuzynka była a mnie nie było! I nawet mi komplementem w kwestii baleronu rzuciła! :-p Kochana KUZYNECZKA!:tak:

A ja tylko tak na chwilę cichaczem, bo mnie ten Dzień Matki wykończył jak każdy inny :eek::eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry