reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURECZKA jeszcze długo, długo będzie pierwsza :-p hehe :-):-):-) Zuzinek już o to zadba :)))

KUOTKU :* kcesz kawy? :-D)) Czeba się napić jednym duszkiem, bo okazja jest niemała :)))))))))))

reklama
Paula :eek: to z Majeczki taka aktorka? hahahhaaaaaa A w ogóle to miał być filmik jak Majeczka za rączkę się prowadza :)))

Moja Ola jest najlepsiejsza - chodzi spać przed 22, a wstaje po 5 :eek: Raz na wielki czas da mi wolny wieczór :dry: Ale już mało budzi się w nocy, a nawet wcale :szok: więc jej to ujdzie na sucho :-p

MADE kawa duszkiem!!!!!!!!!!!!!!

Niezła jest, nie ???? Szkoda jej czasu na spanie - skoro nie ma miliona pobudek w nocy, to ona po 7h naspana, że hoho! :-p

a w ogóle to stwierdziłam,że Daniel był aniołkiem-bawił się ładnie, nie płakał jak był w wieku Majki-a ta gadzina-nie wiem czy to z okazji ząbkowania-jak się złości lub jest zmęczona to wymusza wszystko płaczem, potrafi ze złości położyć się na podłodze...i są cyrki z zasypianiem...nie uśnie inaczej niż wożąc ją w tej nowszej spacerówce-szczegół, że potrafi w niej przespać w dzień z 3h jednorazowo...ale wieczorem jest jeden krzyk

kilka fotek;)) filmik jeszcze chwilę
Zobacz załącznik 468031Zobacz załącznik 468032Zobacz załącznik 468034Zobacz załącznik 468035Zobacz załącznik 468036Zobacz załącznik 468037Zobacz załącznik 468038

PAULA ona taka prześliczna.... ta Twoja gadzina :rolleyes: Prawdziwa dziewczyneczka, to widać od razu :-):-):-) I nieprawda, że do Ciebie nie podobna :-D
Moja to taki zbój jeden, jak jesteśmy wśród luda, to wszyscy, ale to WSZYSCY ją mylą z chłopczykiem :-p:eek::eek:

reklama
a tak w ogóle to ten Pan na zdjęciu z Mają to mój tata-czyli dziadek zakochany we wnusi;)) jejuś serce mu pęknie jak się wyprowadzimy

a mówiłam,że firma M. chce nam przyśpieszyć przeprowadzkę o miesiąc-czyli od lipca???muszę ogarnąć nasze rzeczy i zobaczyć co muszę jeszcze podokupywać

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry