reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi też:) Ale Ninka krzyczy o sukienkę:eek:...spódnicę na sobotę zostawię...chyba, że jutro zmienię zdanie podczas ubierania...:-D

reklama
Asionek na TLC, była amerykańska wersja a teraz angielska jest :) Ostatnio polka rodziła..ale wiocha, klęła a jej facet pokazywał bezzębny uśmiech...

Jestem :)

Ale już mnie nie ma :)

Całuję WAS :*

Przykro mi, że Wiola nadal w szpitalu........... :(

LILI żabcia cudna cudna i raz jeszcze cudna :)

CAROLA pięknaś w tym różu i w ogóle order za wysiłek!

ASIONEK no to czas na zamontowanie oczu dookoła głowy ;)

PAULINA dzięki za info o Wioli..

MADE mam nadzieję, że wszystkie czydzieści par nie poszło dziś..? :);))

BOOGI UGI.... ukochaj chłopczyka! Boshe jaki ja dziś model statku widziała piękny w home&you .... jeju.... i inne takie różne białe piękne ramki, pudełka, no cuda ino kasą szastać :// Tylko na razie nie bardzo jest tej kasy do szastania, ale jutro tam wracam jeszcze popaczeć :) Zaraziłaś mnie marinero O_O

Esemesowo kontaktujace sie z wiola usciskajcie ja ode mnie prosze! Juz myslalam, ze dzis bedzie w domu.. Kurcze. A wiedza lekarze czemu ta temp wciaz podwyzszona?

Oliwka - ja bym z ninka nie dyskutowala i, mimo ze spodnica piekna, zalozlabym sukienke :)

U nas w domu jakas strasznie nerwowa atmosfera, bo dla mojego m kazdy powod do stresu dobry. Teraz jest jeden glowny - jutro jedziemy do pl. Ja nie wiem czym tu sie spinac, trza sie spakowac (zrobione) i pojechac na lotnisko (zaden problem) ale on juz caly w nerwach, cos syczy przez zeby i ma mine jakby wojna nadchodzila... Ja pierdziu. Do tego wypelnialismy formularz dot szukania mieszkania i to tez jest przeciez strasznie stresujaca sytuacja... Jak mozna sobie samemu z wlasnej woli takie bezsensowne nerwy fundowac (a przy jego chorobie stres poteguje objawy kliniczne) i jeszcze terroryzowac tym oticzenie i psuc wszystkim wieczor. Gluptasek moj.
zosia cos malo ruchliwa dzis wieczorem. Zaczynam sie zastanawiac czy jej dzis nie zaszkodzilam - poszlam na manicure, pedicure i jednoczesnie parafinowalam sobie i dlonie i stopy, moze takie nagrzewanie kurka bylo glupim pomyslem. No nic... Jak kazdy czlowiek Zosia tez ma prawo do leniwszego dnia, a jutro rano wizyta u gina, wiec sie pewnie uspokoje.

D jutra kolezanki!

POK Ola miała długotrwałe fazy lenistwa... uwierzyłam, że to będzie spokojne dziecko :-p

BOO mój w sklepie to wieeelki był i z żaglami :-) A ciekawe ile ten kosztuje... w sklepie więcej tego wszystkiego, w ogóle to głowa mnie rozbolała, bo tyyyle rzeczy mi się strasznie spodobało :eek: Aaa.. już widzę ile kosztuje..

MADE oj.. pomyłka :eek: trenowaliście przedwczoraj z Mańkiem :-p

Teraz kawa ... może myślenie ruszy :eek:

Za mało było.. więcej czeba..

RURKA jak noc.. jak śliczny okruszek..???? :-)

MADE będziesz dziś pisać do Wioli, nie..? Czekam na cokolwiek pozytywnego... :)

MONIA?
CAROLA??
MOJA MADE ???

Ostatnia edycja:
reklama
Kocie jestem:) I kawe mam:) I mambę:cool2: i pączki:)))
Szukałam takiego fajnego z miękkim u nas ale doopa:( zadupie i ciemnogród! tylko w salach zabaw:((

Carola i jak tam dziś? sukienka czy spódnica?? No i gratuluje przeżycia siłki:))

Made no właśnie boś się nei pochwaliła jak odpieluchowanie Mańka idzie? I jak Borysek? Dało coś to napatrzenie się na grzeczna narzeczoną??

A tak wogóle to chciałam cos napisać.
Wczoraj moja księżniczka pokazała że umie się bić!! Byliśmy u siostry tej co ma 3 dzieciaków, w tym jednego który skończył roczek 1 kwietnia więc niewiele starszy. I całkiem ładnie się bawili do momentu gdy chcieli tą samą chusteczkę i to samo krzesełko i nie było więcej (książeczkami sie jakoś wymieniali) jak Piotrek ja popchną i spychał z krzesełka to potem ona jego:szok::szok:!!! A matka w ciężkim szoku do dziś....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry