reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ;)

chialam sie pochawali , ze pierwszy raz od prawie roku ( w ciazy tez nie spalam :/ ) przespalam cala noc bez pobudek !!
rano sie obudzilam patrze maly w lozeczku :szok:
normalnie ok 3 wstaje na cyca i juz spi u nas
czasami mamy jedna czasami dwie pobudki , a dzisiaj cala nocka przespana ciagiem :-D
juz zapomnialam jak to jest hehe
niesmialo licze , ze moze juz tak zostanie ?
ogolnie Nat ostatnie 3 , 4 dni strasznie sie zmianil we wszystkim , nawet na cycu nie chce juz zasypiac , sam odrzucil go i woli zasnac sam ;) dorasta chlopak !

Asionek na TLC, była amerykańska wersja a teraz angielska jest :) Ostatnio polka rodziła..ale wiocha, klęła a jej facet pokazywał bezzębny uśmiech...

a to ja nie mam tlc , myslalam , ze na necie gdzies ogladasz :)

ASIONEK no to czas na zamontowanie oczu dookoła głowy ;)
O

oj tak skonczyly sie czasy kiedy moglam sobie na chwile isc i zostawic malego na macie :)

U nas w domu jakas strasznie nerwowa atmosfera, bo dla mojego m kazdy powod do stresu dobry. Teraz jest jeden glowny - jutro jedziemy do pl. Ja nie wiem czym tu sie spinac, trza sie spakowac (zrobione) i pojechac na lotnisko (zaden problem) ale on juz caly w nerwach, cos syczy przez zeby i ma mine jakby wojna nadchodzila... Ja pierdziu. Do tego wypelnialismy formularz dot szukania mieszkania i to tez jest przeciez strasznie stresujaca sytuacja... Jak mozna sobie samemu z wlasnej woli takie bezsensowne nerwy fundowac (a przy jego chorobie stres poteguje objawy kliniczne) i jeszcze terroryzowac tym oticzenie i psuc wszystkim wieczor. Gluptasek moj.
zosia cos malo ruchliwa dzis wieczorem. Zaczynam sie zastanawiac czy jej dzis nie zaszkodzilam - poszlam na manicure, pedicure i jednoczesnie parafinowalam sobie i dlonie i stopy, moze takie nagrzewanie kurka bylo glupim pomyslem. No nic... Jak kazdy czlowiek Zosia tez ma prawo do leniwszego dnia, a jutro rano wizyta u gina, wiec sie pewnie uspokoje.

D jutra kolezanki!

ehh faceci :)
moj tez ma takie jazdy :/ i mnie tylko bez potrzeby stresuje ...
co dziwne , bo na ogol to on luzak jest i wszystko po ichnemu olewa :)

reklama
Kocurku dziękujemy, całkiem znośna... teraz Zuzinek walczy z bączkami i nie wiem jak jej pomóc, bo tych bączków zrobić nie może :(( jakieś dobre rady??

Asionku gratulacje, oby tak już zostało:-D

Rurka nóżki jej możesz podkurczać do brzuszka, albo na brzuszku ja położyć... nie pamietam co jeszcze...

Rurka - i tu zmowu dla ciebie herbata z kopru wloskiego (jej pomoze na kolki, baczki i cstam jeszce) a tak to ja slyszalam tylko o masowaniu pleckow. Niech sie doswiadczone wypowiedza :zawstydzona/y:

asionk - no wlasnie moj tez normalnie wyluzowany. A sa takie durne sytuacje, w ktorych ma stresa jakby zaraz swiat mial runac.

Na taką informację czekałam :-):-):-):-):-):-):-):-)

RURKA uciskanie brzuszka/masaż - na moją rewelacyjnie działało :tak:

ASIONEK Ola "grzeczna" że niby ???????????????????????????? :eek:

Dzień dobry :-)
No to się spóźniłam :)))))) A tak chciałam być pierwsza z tymi wspaniałymi wieściami od WIOLI :)))) Jej.....jak się cieszę :-D:-D:-D))))

WIOLU!!! CZEKAMY TU NA CIEBIE!!! :*:*:*:*:*:*

reklama
Made tobie też sie wolno komp włącza;))) Rurka siedziała już na bb i nas wyprzedziła;))

najważniejsze że dziś Wiola utuli swoje maluchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry