reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - to jest drugi wózek, który mi się podoba równie mocno jak Quinny :))) Śliczny jest! A powiedz....jakie nastroje we Francji w związku z wyborami?

no mi sie tez podobaja i juz sie doczekac nie moge az moj przyjdzie :)
a nastroje nie wiem normalne :) pewnie bedzie sie dzialo w nastpenym tyg kiedy to wybiora nowa glowe panstwa :)

hej ja sie czuje, nie specjalnie, zarowno fizycznie jak i psychicznie, dlatego nie spece i siedze w krzakach.

pisalam do Zizi jest od 2 tyg na zwolnieniu, ma mdlosci, jest zmeczona i nie daje rady przy kompie wysiedziec.okazalo sie tez ze ma cukrzyce i nadcisnienie.

trzymaj sie Wiola !! ty juz wsumie to na wylocie , ze tak powiem jestes :)
ja jakos rodzilam w 37tc :)

biedna Zizi , pozdrow ja !!

ASIONEK jaka cudna fotka na fb :-):-):-) Pokazałabyś niemającym fejsa :-p

ladnie to tak kablowac ? ;)))
ktore to zdjecie ?? z dzisiaj ? zaraz poszukam i wkleje dla Made specjalnie :)

potwierdzam-rocznik 2011 to jakaś wadliwa seria maluchów;))) pod względem spania;)))

hehe zebys wiedziala :)
na pazdziernikowkach to chyba z dwoje dzieci spi normalnie , reszta ma wieczny problem :)))

Spałam...
Wstaję, paczam a tu mail na Facebooku od znajomej, dobrej znajomej...Poryczałam się :-(
Słowo w słowo...żadnego wstępu... :
''
ty karo,ale ty to chyba troche za duzo jesz ,czy co ci sie stalo ja cie nie poznaje...''

wez nie placz tylko skasuj "znajoma"
no chamstwo to malo powiedziane :/ szok !!

a6ggC.jpg

EX8fz.jpg

UkNaL.jpg

reklama
Cześć:-)

Asionek, śliczny chłopczyk:tak:

Caroline, nie przejmuj się koleżanką...
nie ważne jest to ile ma się kg, a to co ma się w środku:tak:
a zresztą są kobiety szczupłe, które o siebie nie dbają i wyglądają jak wygladają:eek: a Ty wyglądasz super:tak:

Ostatnia edycja:
oooo Ewcia! dawno Cie nie widzialam! co slychac kochana?

kocie czarny co do klamstw, srodkow do celu itd. to blagam oszczedzcie mnie dzisiaj. juz nie ta pora i wozki mnie wymeczyly. generalizujac to klamstwo jest ok jesli nikomu nie szkodzi ale musialabym to jeszcze przemyslec :-D:-D:-D

asionku - dzieki za wozek. nie znam tej marki ;/ a ze stereotypy w mojej glowie sa silne, to nie wiem czy bym mogla w pelni zaufac amerykanskiej produkcji ;-) musze poszukac jeszcze wiecej na jego temat, bo w tym linku nie bylo np informacji czy siedzisko moze byc w obie strony montowane i czy w obu pozycjach sie rozklada (lub czy raczka jest przekladana ale wyglada jakby nie byla).
cudny chlopak z Nataniela! i jaki wesoly!

karolu - najwazniejsze czy Ty sie dobrze ze soba czujesz czy nie. jelsi dobrze to w nosie miej takie komentarze ale wydaje mi sie, ze tak Cie zabolal, bo bys chciala troche inaczej wygladac. Ja zawsze biore przyklad z kolezanki, ktora do szczuplych chyba nigdy nie nalezala a jest tak niesamowicie sexowna, piekna i pewna siebie kobieta, ze tylko przyklad z niej brac! zatem wszystko zalezy od wlasnej samooceny. glowa do gory, piers do przodu i wszystko bedzie dobrze ;*

i cos mialam jeszcze...

a! wiolu sciskam Cie mocno, jeszcze troszke tylko... badz dzielna i marudz tu ile chcesz!
i dzieki za info od zizi - bidula. powiedz jej, ze absolutnie rozumiem, tez przez ten syf przechodzilam, wlosy rwalam, plakalam, jeczalam i mialam dosc. przechodzi, bedzie lepiej. bidula.

rurka - buzi

probuje znalezc jakies opinie uzytkownikow buzza ale sa tylko takie dotyczace trzykolowego i to przed zmianami... zalozylam temat na forum, moze ktos sie znajdzie.

do jutra!

Cześć:-)

Asionek, śliczny chłopczyk:tak:

dzieki ;)
a co tam u was slychac ? :)

asionku - dzieki za wozek. nie znam tej marki ;/ a ze stereotypy w mojej glowie sa silne, to nie wiem czy bym mogla w pelni zaufac amerykanskiej produkcji ;-) musze poszukac jeszcze wiecej na jego temat, bo w tym linku nie bylo np informacji czy siedzisko moze byc w obie strony montowane i czy w obu pozycjach sie rozklada (lub czy raczka jest przekladana ale wyglada jakby nie byla).
cudny chlopak z Nataniela! i jaki wesoly!

!

no smieszek moj maly ;) niedlugo taka buzka usmiechnieta bedzie ci witac z rana :)

co do wozka to ja przewrtowalam wszystko co sie dalo na necie na jego temat i ma same pozytywne opinie ;)

city mini siedziska przekladanego , ani raczki nie ma
select juz tak , siedzisko mozesz przekladac i w kazdej pozycji rosklada sie na plasko

wiec jak dla ciebie to wybralabym Select :)

masz na gazeta. pl forum i tam mase info chyba o kazdym mozliwym wozku :)
tam laski sa zwichrowane na punkcie bryk dla maluchow i sa takie co maja po 5 w domu !! sa tez pracujace z wozkami i info daja super rzetelne :)

w wyszukiwarke wpisujesz sobie dany model i milej lektury :)

nic konkretnego nt nowego buzza tam nie znalazlam.
wpadl mi za to teraz w oko bugaboo cameleon - skladanie ma skomplikowane ale poza tym spoko chyba.

Cześć:)
Oczywiście nie nadrobię weendowego pisania waszego...
Asionek na Nata się załapałam:) CUD!!!! nic tylko całować!!!!

Pok oj pamiętam temat wózkowy....Ja mam Tako i jestem bardzo zadowolona, nawet na spacer na łąki możemy z nim chodzić:) jeśli mogę dać jakąś wskazówkę - to koniecznie kup ze skrętnymi przednimi kolami z opcją blokowania skrętu. rewelacyjnie się dzięki nim prowadzi i skręca a jak nie chcesz to blokujesz. Ogólnie to powodzenia:)

A ja sie muszę pochwalić bo strasznie dumna jestem z Wikuśki. Zrobiła się strasznie towarzyska! chodzimy na plac zabaw bo ona do dzieci che:) siada na huśtawkach i do piaskownicy chce i wogóle się bawić:) W domu ostatnio była u nas siostra ze swoją malutka to Wiki nie mogla się nagadać! Wlazły razem do kojca i Wiki dawała Lence zabawki i po swojemu tłumaczyła, a do moich sióstr chwaliła sie że ma psa (machała psa zabawka i wołała go i jak przychodził to z taka intonacją mówiła "aaaa" taka wiecie chwalącą się:))
Jeść chce tylko sama... my jemy swoje a jej trzeba na blat kłaść od krzesełka i łapkami chce jeść:)) I od nas z talerzy... wczoraj jej dałam trochę wody z flaków to zrobiła awanturę i łącznie z łyżkę zjadła z chlebkiem:)
Śpimy razem, na glonojadka czyli np dzis pół nocy przyssana spała:) ale dzięki temu śpimy całe noce (jak już odkryłam jak się wygodnie ułożyć) i wstajemy o 6":)))
A i panna nie tylko siedzi ale już wstaje... w obniżonym łóżeczku juz sie podciąga i sobie drepta:)) I mamy pierwszego siniaka:))

Dzień dobry moje miłe i milsze i najmilejsze-nieobecne :-)

Asionku - dziękuję, że wstawiłaś Nathanielka :* Jest przepiękny i taki radosny, w oczkach ma takie chochliki, które uwielbiam :-D tylko mam jedno ALE, GDZIE MAMUSIA? :-p

Olivka - nie będę komentować zachowania "dobrej znajomej" bo mogą mnie zablokować, jedyne co napiszę, to jestem za selekcją niekoniecznie naturalną :-)))) Siedź tu z nami i daj SE spokój z takimi człowiekami :)))

Zdjęć jeszcze nie mam....wciąż czekam :)

Kawki:)))
Ząb boli jak diabli, dodzwoniłam się do stomatologa-chirurga, normalnie termin wizyty z bólem takim to ok tygodnia ale facet się zlitował i mam dzwonić o 13 to postara się wcisnąć mnie dzisiaj...oby:)
Tylko boję się :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry