reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello, dopijam kawę i jadę.
Ninka chora:((( Migdały + alergia...poleciała ledwo żywa do przedszkola na zdjęcia i po 10 K. ją odbierze... Biedactwo moje:(((((

Palemka ok, była ostatnio na Weterankach....
A Zizi w dooopkę dostanie!

Miłego dnia i pomyślcie o mnie przy kolejnych kawkach:)))
Przy okazji wyjazdu chcę się spotkać ze znajomym, którego ojciec był sławnym ginkiem, może by z nim porozmawiać, doradzić się...teraz już na emeryturze ale zawsze był pomocny...

papapapa

reklama
Heloł moje drogie i tanie :-)
Zanim cokolwiek innego, to sms od rureczki:

" (...) zostaję...nie chcę żeby mama się denerwowała, wczoraj średnio zareagowała na pomysł wyjścia do domu. Od razu serce ją bolało. Tu podobno z małowodziem tylko do 37 tyg trzymają, zostało 20 dni, może dam radę...pobrali mi dziś krew na stan zapalny, mam zlecone usg, którego pewnie nie zrobią, ich złota rada to leżeć i czekać :/ (...)
Buziaczki dla wszystkich :-)"

Nie ma nikogo, to idę się lansować :-p do później :)

Ostatnia edycja:
JESTEM!!! :-)

Nadaję z mieszkania mamy :cool2: Podrzuciłam Kamila do szkoły i coś tam po drodze pozałatwiałam i wturlałam się tutaj uffff...

Poczytałam co tu wczoraj się wyrabiało - członki pęczniały :szok: pośladki świeciły :szok: :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Bo zamkną nam wątek !!! :szok::-p:szok:

Te rogale są przereklamowane :-p

CAROLA drapak ładny! Pewnie,że chcę! Za ile? :-)

No i już nie pamiętam..... tylko te pośladki widzę w głowie :eek::eek::-p

To kuot tyle kilometrów pokonał do neta, a koleżanek NIET :confused::-( Nie bawię się....:dry:

WIOOOOLA co u Ciebie????? Jak skurcze? Wyciszone? :sorry:

Dotarłam do zabawek Kamilka - Ola w siódmym niebie :-)

Ostatnia edycja:
hej
widze ze wesolo tu wczoraj bylo:-)
ja czuje sien dzis dobrze, wczoraj mialma od rana do 19 gosci( sama ich sobie zaprosilam:-))a potem jak mnie zaczely skurcze meczyc, do tego bole kregoslupa, bol w spojeniu lonowym, uplawow duzo, myslalam ze w nocy na porodowke bede jechac...ale nie pol nocy nie moglam spac bo mnie meczylo a jak sie uspokoilo to Iwa nie chciala spac i zasnela nas ranem..dziecko mi sie psuje( a wlasnie teraz wolalabym zeby spala jzu ladnie).
dosc ju o mnie postaram sie dzis do was zagladac

Jestem, jestem :-):-):-)))))) hehe :)))
No...pośladki przyćmiły wczoraj wszystko! :zawstydzona/y:
A RURECZKA zapytuje czy Kuotki już śpią...? :eek: Pozwoliłam sobie odpisać, że nie-e :sorry:

MADE no niestety jeszcze nie-e i ja wreszcie się z(a)łamałam i chodzę spać razem z Olą... potem mamy przebudzanie co chwilę do 22-23, a potem co godzinę (ale czasem już dwie:-)) Jak ojciec mych wnuków się sprawuje??? :-p

Kochana...łon taki sam :eek: wypisz, wymaluj...do 22,23 jako tako, a później to...częstotliwość jak u narzeczonej hehe:-) i jak tu nie wierzyć w telepatię :)))))))))

Wiola - Ty się pokazuj, bo my tu już w nerwach straszliwych :szok:

Kocurku chyba nie myślałaś, że poprzestanę na drewnianej aureolce i skrzydełkach? ;-)

No jest i Wiolka! Oj u Ciebie to już odliczanie ostre! Pisz nam proszę WSZYSTKO! Uwielbiam sobie przypominać te chwile....TEN DZIEŃ to już w ogóle...pisałaś ze mną wtedy smsy pamiętasz???

A pamiętacie jak się Kocurek w chłodnej wodzie moczył?

A opis Kocurka JAK TO BYŁO....Ach...

Teraz to ja trafiłam na dziurę. Idę na lans w takim razie. Do potem!

Ostatnia edycja:
lilus pamietam jak cie na Ip wyganialam a ty sie zaparlas ze nie bo to jeszcze nie to:-p
dziewczyny jak sie naprawde zacznie to napewno dam komus znac:tak:

bylam na majowkach zobaczyc i dzien mnie nie bylo a tam 2 maluchy sie urodzily:-D

reklama
Wiola - no teraz to już poleci raz dwa :-))) Ja też październikówką miałam być :szok: a wrześniówką się stałam :eek: chcąc nie chcąc :))))
U Ciebie jeszcze tydzień i możesz spokojnie rodzić :)) Oby tylko gładko i szybko poszło....jeju, jeju....emocji ciąg dalszy :-D

Idę na spacer, miłego i słonecznego życzę :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry