reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilu - weź nie udawaj....mnie te pośladki fascynują, a nie kawałek szmatki :-p

Boogi :szok: made na BOOGI? Boże uchowaj....co też Ci Kochana do głowy przyszło...? :eek: jejku, jejku...

reklama
hmmm jadłam rogale marcińskie i nic szczególnego..też bym wzięła tą bułeczkę z truskawkami;)))

Lil jakie pośladki...bezczelnie się obśliniłam;)))

Boogie śmiejesz się z naszych niedoszłych wnuków??? a jak Remik???

Ach kobietki zostawiam Was ze śliną, pośladkami, truskawkami i szampanem....Niech główka pracuje :-);-):tak:

Boogie kochana tylko proszę się na koniec dnia do mnie uśmiechnąć, bom zmartwiona - sama widzisz, że Made wielbi Cię tak samo jak ja i cała reszta - jak można się gniewać na SŁOŃCE?

Lilu :zawstydzona/y: :*
Made
:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybacz mi, w sumie jak mogło mi to przejść przez myśl???? :eek: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paulina
:-D :rolleyes: ten błekit lazurowy :tak: Remi zuch, tyko męczy nas wszystkich, włącznie z pradziadkiem chodzeniem :szok: noo plecy mi robią właśnie wysiadkę :eek:

Karolka
u nas wszystko ok, Remi nie opuszczał mnie nawet na krok, mama cały dzień w domu, to dla niego święto
:sorry:

Ostatnia edycja:
Monia filmik świetny-jak twój pies się super z nią bawi, i jak zaczepia, widać wzajemne towarzystwo im służy, super!

no nie Boogie-lazur totalny byłby;))

aaaa Kout dobrze powiedział-nie pokazałam koleżance Made fotki ze stopami;)) dla kontrastu: Daniel z tatusiem i Maja z tatusiem-ich wiek plus/minus ten sam;))
Zobacz załącznik 456883Zobacz załącznik 456884

a ja twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką....mniam,mniam,mniam;)))

a za chwilkę znikam=dziś wieczór z mężem-korzystam bo niedługo nie będzie mieć czasu dla mnie bo zacznie się pisanie inż.-na szczęście mamy dwa lapki, więc wykorzystam ten czas na marudzenie wam;))

reklama
A ja mam amoniaczki i multiwitaminę:)
Ale padam bo posprzątałam cały dom... tzn umyłam całą podłogę na kolanach ścierką każdy centymetr...
sierściuch linieje a widziałyście jaka to kupa futra...

PAULA zdjęcia świetne:)) SUper takie wieczory z mężęm:)) Mój pada ostatnio razem z WIki więc bez szans... zazdroszcze...

MADE jadłam te rogale kiedyś - nic specjalnego... jakieś takie dziwne...

BOOGIE i dlatego ja nie pokazuję nawet WIkusi że można chodzić za rączki albo pod rączki:) Zostałam zaznajomiona ze skutkami takowego chodzenia w postaci zmasakrowanych pleców:) Wystarczy że pokazaliśmy potworkowi jak fajnie się tańczy szybkie tańce na rękach u rodziców... i godzinę potrafi wytrzymać....
Pocieszające że neidługo sam się nauczy tuptać i pomoc stanie się zbędna:)

Miłego wieczoru:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry