reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiem Pok...sama też chciałam nawiewać ze szpitala jak leżałam na końcu z Danielem...tylko,że mnie mama przegadała i dzięki Bogu bo tej nocy zaczął się poród i miałam zielone wody...lekarze wszystko przyśpieszali by mały się nie zatruł...na dwoje babka wróżyła...ale jak ma leżeć i się stresować to bez sensu-lepiej niech z nami na forum powisi;PPP

Lil ja miałam to samo z płcią-z Danielem od razu, a z Mają aż do połówkowego;)) nóżek nie chciała rozkrzyżować;))

u mnie oki, trochę mnie telepie (pewnie ze zmęczenia), mała dosypia, bo przebudziła się z drzemki za szybko i się złościła, więc ją przytuliłam, zanuciłam dwa razy 'aaa kotki dwa' i śpi;)), a zaraz mężuś wraca do domku i chyba budyń śmietankowy zrobię;))

ooo a gdzie Wioluś i Sol??

Ostatnia edycja:
reklama
jesli rurka ma dobre wyniki to nie rozumiem po co ja tam trzymac i ja denerwowac tylko. bez sensu. jesli cos jest nie tak to niech jej powiedza z jakich powodow dokladnie wola, zeby zostala. a w takiej niewiadomej wisiec tez bym nie chciala.

Poczku to nawet nie kwestia przewidywań - ale z wieloma osobami rozmawiałam i zawsze jest mowa, że u chłopca łatwiej ZOBACZYĆ, co ma między nogami - bo w sumie rzecz jest oczywista :-) Zwłaszcza dla doświadczonego lekarza. Natomiast u dziewczynek to już trudniej coś dojrzeć jak nóżki nie są ewidentnie rozłożone :-) I odkąd ja jestem na forum sprawdza się, że dziewczynki były dopiero w późniejszych tygodniach stwierdzane. Dlatego tak Ci napisałam :tak: No i sama jestem ciekawa KTO TAM u Ciebie mieszka :-)

jak sie tak naczytalam to z chlopcami rzeczywiscie szybciej widac ale nie dlatego, ze nozek nie krzyzuja, bo jesli to chlopiec i nogi skrzyzowal lub by akurat sobie pepowine wciagnal miedzy nogi to zaden sprzet nie da rady :) moj lekarz przed 16tc nawet nie sprawdza plci, bo twierdzi, ze za duze prawdopodobienstwo bledu ale wiem, ze niektorzy lekarze juz w 12 tc plec sprawdzaja.

rurka wam wszystkim bardzo dziekuje za kciuki, cieple mysli i sciskanie!

lil ... czy a moge upierdliwa swoja poczkowowscia cos powiedziec? to akurat jeden z moich ulubionych watkow prawa karnego. wedlug wszelkich badan i statystyk ewentualnego przestepcy nigdy nie odstrasza wysokosc kary, odstraszyc moze jedynie jej nieuchronnosc, czyli dobre dzialanie organow scigania. jesli za cos grozi kara smierci ale prawdopodobienstwo, ze cie zlapia, udowodnia i skaza jest male, to tak jakby kary nie bylo.

Poczku ja bardzo lubię Twoją upierdliwość....i zgadzam się z tym, co napisałaś. Z innej beczki, choć właśnie w tym temacie - ostatnio myślałam o tym na ile ja jestem uczciwa (to odnośnie zgłoszenia do przedszkola jako samotna matka) - i NIESTETY - nie tak bardzo mam problem z wpisaniem w rubrykę samotna matka TAK - bardziej się stresuję tym, że zostanę przyłapana na kłamstwie. Czyli zgadza się z tym, że przestępca nie tyle boi się kary lub zrobienia czegoś złego - boi się najbardziej PRZYŁAPANIA. Natura ludzka :-(

Kocurku no to już lepiej :-p

Poczku
podpowiedz mi po którym zdaniu wyrósł mi drewniany członek :-D, bo PACZE i PACZE i nie mogę WYPACZEĆ..

Ostatnia edycja:
reklama
Haha Made - w dodatku stringi! A członek, bo pozostawiam kwestię otwartą o jaką część ciała chodziło...:-p

No nic idę do wanny pozostając w niewiedzy...pomoczę swoje drewniane członki - może potem się czegoś dowiem.:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry