reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia - wszystkiego najlepszego dla Wiki z okazji 10. mies.! :-) Ale ten czas leci!

Kocurze -
fajne foteczki!

Oglądamy cały czas sprawę Breivika... Boże, w głowie się nie miesci, co ten człowiek wygaduje! :szok:
W międzyczasie robię obiadek i w czasie następnej drzemki Mii idziemy malowac nasz domek. :-) M. zaczął już malować jesienią, ale nie skończył i teraz trzeba kontynuować.

Ostatnia edycja:
reklama
Ojeju, jeju....co ja PACZE :szok: Oleńka u Celebrytek? :-))))
Piękna Kochana Dziewczynka :* Całusy przesyłamy :))) My - Mańki i Zygmunty :-D))) Miłego dnia KUOTKI :))

poczku - serdecznie rurce współczuję, wiem co przeżywa, bo sama byłam w takiej sytuacji i jeszcze świadomość, że dwoje dzieci w domu, w tym jedno maleńkie.....Szpital to nie sanatorium, ale trzeba przemyśleć decyzję, żeby później nie pluć sobie kolokwialnie rzecz ujmując, w brodę :/ Człowiek w takiej sytuacji podejmuje często gęsto decyzje dość pochopnie...będę pisać zaraz do Niej, spróbuję Ją jakoś uspokoić :)

Mary??? :szok: ale jak to....? U nas w TV mówili jeszcze wczoraj, że "wystąpienie" Breivika będzie wyłącznie VIDEO bez AUDIO :eek:

Ostatnia edycja:
Mary??? :szok: ale jak to....? U nas w TV mówili jeszcze wczoraj, że "wystąpienie" Breivika będzie wyłącznie VIDEO bez AUDIO :eek:

Mademoiselle - norweska TV referuje na bieżąco to, co on wygaduje... :eek: Dźwięku nie ma, ale mozna czytać. Własnie jest on przepytywany przez prokuratora i włos się na głowie jeży an jego odpowiedzi!!!...

Mary mała też na noc dostaje mleko z kaszką, no i budzi się praktycznie nad ranem, ma stałe pory drzemki i zazwyczaj wszystko przebiega tak samo...co do tv...uff nawet gdybym chciała to nie dam rady uchronić jej przed zerknięciem w tv-moi rodzice mają włączone cały dzień...nie wiem czemu w uk tak jej się spało...klimat???????

o kurczak 3 kooopa dzisiaj, ręce opadają a ona co chwilę 'ama, ama'-czyli głodna;)))

Monia bok łóżeczka po prostu odkręcony i trzyma się :-) HURRRA DLA WIKUSI NA 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!

Mary to on zostanie na dożywocie skazany tylko w przypadku stwierdzonej schizofrenii czy jak to jest? Sama mam ciarki jak pomyślę o tym wszystkim....

Kocurku to Ty z kawiarenki też możesz nadawać??? Oj ale masz fajnie :-)

Made czy Rureczka teraz coś pisała? Nie chcę jej zadręczać smsami - ale ciekawa jestem czy już jej mama przyszła i czy jakąś decyzję podjęły...

Lilu - na razie cisza....nie będę na razie pisała, może rozmawia teraz z mamą....? Poczekam jeszcze trochę ;)

No pewnie się Rureczka stresuje strasznie. Ja pamiętam jak się wypisałam na własne żądanie to na mnie patrzyli jak na morderczynię własnego dziecka - straszne komentarze od jednej lekarki usłyszałam....i bardzo się po szpitalu rozchorowałam.......

Mary to on zostanie na dożywocie skazany tylko w przypadku stwierdzonej schizofrenii czy jak to jest? Sama mam ciarki jak pomyślę o tym wszystkim....

Lil - nie. Z jego ewentualną chorobą psychiczną jest tak, że dwa zespoły psychiatrów go badały, i pierwszy twierdzi, że on jest chory, a drugi, ze jest w pełni poczytalny. Te dwa zespoły będą w sądzie bronić swoich tez. Dla wielu jest niemożliwym obrona tezy o niepoczytalności Breivika skoro on w pełni świadomie wszystko zaplanował jeszcze 10 lat temu!... A co do wymiaru kary - norweskie prawo ma najwyższą możliwą karę 21 lat. Nie ma wyższej, ale sa jakieś paragrafy, które w przypadku naprawdę poważnych przestępstw dają możliwość zwiększenia kary do lat 30 lub nawet dożywocia. Nie znam prawa norweskiego, cytuję tylko to, co czytałam w mediach.

reklama
Lilu - miałam podobną sytuację z Mańkiem...tylko, że ja kilka razy się nie zgadzałam na leczenie szpitalne, i kilka razy słyszałam jaka to jestem nieodpowiedzialna...Ale po przejściach z moją jeszcze wtedy nienarodzoną córką, wiedziałam jak mam się wobec tych wszystkich zarzutów zachować i tylko podpisy składałam w tej ich KSIĘDZE WYRODNYCH MATEK :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry