- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E
EEnil
Gość
Wyczesałam moją kupę futra...przez kilka dni zrobiły się jej 2 małe kołtuny
mary-beth
Fanka BB :)
Lil - sama zasnęła, ona już w zasadzie sama zasypia. Na rękach jej nigdy nie usypiałam. My ją też często zostawiamy w łóżeczku zanim jeszcze zaśnie, żeby się nauczyła sama zasypiać. A drzemki wyglądają tak, ze ja chwilę przy niej jestem, głaszczę po buzi i ona sobie zamyka oczka i zasypia z np. małpką na buźce - chyba lubi mieć czymś buzię przykrytą, albo choćby oczka. :-) Oczywiście, czasem mocno protestuje, ale mam wrażenie, ze ją wówczas brzuszek boli albo coś innego dolega, co nie pozwala się wyciszyć i zasnąć... Tak więc raz na wozie, raz pod wozem. :-) A jak u Was idzie spanie?
Monia - dzięki! No, to już wiem, że z gruszką to nie był dobry pomysł... Rozejrzę się tu i może znajdę gdzieś to jabłko. :-)
Paulina - ufff... Widzisz, ja nie wiem, czy u nas będzie jakiś warzywniak godny zaufania... Wszystkie warzywniaki mają imigranci ze środkowego Wschodu, a w supermarketach oczywiście mamy duży wybór i część jest nawet jakoś tam atestowana, że ekologiczne, więc chyba będę szukać takich.
O, mamo, no to pospała... Coś jej dziś widać dolega! :-(Pakuję małą i idziemy na spacer. Może w wózku pośpi...
Monia - dzięki! No, to już wiem, że z gruszką to nie był dobry pomysł... Rozejrzę się tu i może znajdę gdzieś to jabłko. :-)
Paulina - ufff... Widzisz, ja nie wiem, czy u nas będzie jakiś warzywniak godny zaufania... Wszystkie warzywniaki mają imigranci ze środkowego Wschodu, a w supermarketach oczywiście mamy duży wybór i część jest nawet jakoś tam atestowana, że ekologiczne, więc chyba będę szukać takich.
O, mamo, no to pospała... Coś jej dziś widać dolega! :-(Pakuję małą i idziemy na spacer. Może w wózku pośpi...
E
EEnil
Gość
Mary w Hiszpanii w spożywczakach zawsze były specjalne roztwory do ''sterylizacji'' warzyw...Poszukaj może u Siebie...
Tamten był w płynie ale znalazłam coś takiego:
http://www.miksystem.pl/?tlj-6d,18
Tamten był w płynie ale znalazłam coś takiego:
http://www.miksystem.pl/?tlj-6d,18
paulina.pro
a u nas pomaga w zasypianiu klepanie lekkie po pupie lub głaskanie po główce gdy mała leży w łóżeczku
Wiolu nie siedź w krzakach...hop hop?!?!?!?!?!
Wiolu nie siedź w krzakach...hop hop?!?!?!?!?!
reklama
WIOLKA1509
wlasnie tesc przyjechal , pomoc w remoncie i musialam sie podniesc , bo obiad musze zrobic, dobrze ze mieso rano wyjelam i juz odmarzlo.
Paulina licytuj kobieto. bardzo fajna wiatroweczka
Paulina licytuj kobieto. bardzo fajna wiatroweczka
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: