reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinka ładna ta kurteczka - i rozmiar M, więc jeśli taki masz to powinna być dobra - a nawet jak za duża to w tym modelu chyba nic nie przeszkadza. A może gdzieś w necie jest podana rozmiarówka TOP SECRET? Bierz ją :-p

Libby hej!

reklama
Lil - sama zasnęła, ona już w zasadzie sama zasypia. Na rękach jej nigdy nie usypiałam. My ją też często zostawiamy w łóżeczku zanim jeszcze zaśnie, żeby się nauczyła sama zasypiać. :tak: A drzemki wyglądają tak, ze ja chwilę przy niej jestem, głaszczę po buzi i ona sobie zamyka oczka i zasypia z np. małpką na buźce - chyba lubi mieć czymś buzię przykrytą, albo choćby oczka. :-) Oczywiście, czasem mocno protestuje, ale mam wrażenie, ze ją wówczas brzuszek boli albo coś innego dolega, co nie pozwala się wyciszyć i zasnąć... Tak więc raz na wozie, raz pod wozem. :-) A jak u Was idzie spanie?

Monia
- dzięki! No, to już wiem, że z gruszką to nie był dobry pomysł... Rozejrzę się tu i może znajdę gdzieś to jabłko. :-)

Paulina - ufff... Widzisz, ja nie wiem, czy u nas będzie jakiś warzywniak godny zaufania... Wszystkie warzywniaki mają imigranci ze środkowego Wschodu, a w supermarketach oczywiście mamy duży wybór i część jest nawet jakoś tam atestowana, że ekologiczne, więc chyba będę szukać takich.

O, mamo, no to pospała... Coś jej dziś widać dolega! :-(Pakuję małą i idziemy na spacer. Może w wózku pośpi...

Mary u nas nie idzie samodzielne zasypianie :-p a w dzień to w ogóle żadne zasypianie nie idzie :-p Dzięki czemu kończę już 4 sezon Chirurgów :-p

Lil u nas w dzień zasypianie na rękach i to tylko przy kołysaniu odpowiednio - w góre i dół, na boki nie można... Na noc zasypianie przy cycu:) Ale to wieczorne przyjemne akurat bo połączone z przytulaniem i całuskami:)

U nas klepanie po pupci nic nie daje:(( zamyka oczka jak ja głaskam po główce... ale to jak leży wtulona we mnie...ale spróbuję w łóżeczku... w dzień wogóle nie umie sie sama wyciszyć...

reklama
wlasnie tesc przyjechal , pomoc w remoncie i musialam sie podniesc , bo obiad musze zrobic, dobrze ze mieso rano wyjelam i juz odmarzlo.

Paulina licytuj kobieto. bardzo fajna wiatroweczka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry