WIOLKA1509
Fanka BB :)
Kinga ma racje najwazniejsze zeby wierzyc ze sie uda i walczyc o malenstwo...ja jestem pewna ze wszystkim nam sie uda.
Dziekuje kochane za cieple przywitanie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sie już nie doszukuję nawet innych sposobów bo nie chcę sfiksowaćKinga no właśnie ja mam malutko prawie wcale śluzu odkąd odstawiałam anty i się trochę boje ale zacznę pić to siemie to może coś pomoże , a nacie jeszcze jakieś suplementy albo sposoby na śluz??
SZCZESLIWA- ciesze sie ,ze dobrze ie u nas czujesz-teraz jestes jedna z nasNAGAPALMA - pasujesz pasujesz jak najbardziejdziewczyny tu sa tak kochane że naprawde nie masz sie co martwic ze nie pasujesz ja też jestem od niedawna a przyjęły mnie tak cieplutko że szok
a nie było mnie tu gdy sie starałam
dopiero dołączyłam jak zobaczyłam dwie kreseczki na teście
właśnie jak planujesz maluszka to jak najbardziej jestes na odpowiednim forum bez wzgledu na czas tego starania sie
![]()
WIOLKA- zagladaj w miare mozliwosci-bedzie nam miloKinga ma racje najwazniejsze zeby wierzyc ze sie uda i walczyc o malenstwo...ja jestem pewna ze wszystkim nam sie uda.
ja sie staram dopiero drugi cykl nie wiem czemu ale ciągle mam wrażenie że to jeszcze nie teraz ale sie nie poddam nigdy o nie i próbujęJestem tu nowa i mam pytanko
Jak długo staracie się dziewczyny, bo mam wrażenie, że wogóle tu nie pasuję .... ?
nie powinnaś tak się poddawać.O jejku, aż mi głupi, że tak napisałam, jesteście bardzo miłe.
Tylko ja nie mam juz takiego podejscia, ze wszystko będzie okej, ja juz nie łykam kwasu od 3 miesiecy, nie jem witaminek, ani innych suplementów, jestem bardziej na etapie totalnej olewki, w pietk powinnam dostac @ i normalnie robiłabym już test , pewnie nie pierwszy, ale teraz mam to gdzieś, bo wiem, że i tak przyjdzie ....
Dlatego napisałam, ze nie pasuje, bo ja juz nie wierze w przeciwieństwie do Was, a może poptostu mi to nie jest pisane ...
Nie chce nikogo urazić, nie zrozumcie mnie zle ...