reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś a kto i co??? :)

Idę polegnąć na łóżko...przyda się mała drzemka,papapa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Carola - zabierz mnie ze sobą :laugh2: Ja też chcę drzemkę a nie mam jak :zawstydzona/y:

Emilka bije Karolę telefonem, Karola marudzi że ta ją bije choć nie zwróci jej uwagi że tak nie wolno, one się kiedyś pozabijają - są do siebie bardziej podobne niż myślałam, przy czym to Emi terroryzuje siostrę a nie na odwrót :-p

Carolka na razie śpiewam sobie jak Bob Marley - chciałabym też siedzieć na zielonej trawce pod palmami i zajadać słodkie pierniki :-p Chyba od rzeczy gadam :-p A to dlatego, że się znowu z forum ukrywam.

lil ty juz sie lepiej nie ukrywaj...bo ja w depresje wpadne jak ciebie nie bedzie:-p

siedze na allegro i szukam butelek , chcialabym kupic sobie 2 jedna mala a druga wieksza tylko z jakiej firmy?:sorry:

Wioluś ja staram się sprzątać, ale coś mi nie idzie - wiedziałam, że jak do Was zajrzę to już będę zgubiona...:-p

Still waiting.....:-p

yyyy......mieszkam w Vainerowie, mam yyyy....czydzieści parę lat :-)
i uwielbiam Boba Marleya :-):-):-)))))))))

rureczka - jak zapiekanka? :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Made właśnie wstawiłam. Zobaczymy co z tego wyjdzie:-D

Wiola allegro mnie pochłonęło :zawstydzona/y: co tam Iwusia porabia?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry