reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas łącznie to jest juz 17 miesiąc starań o drugiego potomka
a czemu miałabyś nie pasować?
starasz się bądz masz to w planie wiec pasujesz! ;)

reklama
Aha, myslalam,ze tu wszyscy szybciutko,wiec nie jest tak zle ze mną, ale Ty przynajmniej masz już jedno dzieciątko ....

myślałam z wiesiołkiem i siemieniem, że jest inny powód nie brania po owulce. A tu taki banał :D:D

Aha, myslalam,ze tu wszyscy szybciutko,wiec nie jest tak zle ze mną, ale Ty przynajmniej masz już jedno dzieciątko ....
tak mam już jedno ale to nie znaczy że nie pragnę drugiego tak samo mocno jak kobieta która stara sie o pierwsze.
Była już kiedyś o tym rozmowa na forum... nie chce mi sie powtarzać
:) a Ty który miesiac staran?

a jezeli źle sie tu troszke czujesz (chociaż nie powinnas) to zaglądaj też na wątek starania wątpliwosci.. tam są różne przypadki dziewczyn

Pomyślę o tym
Nie wiem dokładnie jak długo, bo na początku wogóle nie liczyłam dni płodnych itd, gdyz nie miałąm o tym dużego pojęcia, więc myślę, że ok 8-10 miesięcy ...

nagapalma czemu tak uważasz??? Ja przygotowuję się do ciaży od stycznia. Tzn. zmieniłam odżywianie, więcej się ruszam, biorę suplementy i robię badania. Chciałam mieć dzidzię już dawno, dawno temu ale po prostu tak wyszło. Teraz od tego cyklu zaczeliśmy starania.:-)A co do innych to jest to przeróżnie. Jedne czekaja juz lata i niestety nie moga zafasolkować, inne starają się od kilu miesięcy, inne sa po stracie aniołka a jeszce innym udaje sie od razu. Tu jest miejsce dla wszystkich więc nie ma powodu dla którego ty tu nie pasujesz:-)
mama bardzo to wazne dla mnie, i ciesze się ogromnie , ze jestesmy myslę fajna rodzinką. Do szczęścia brakuje nam jeszcze dzidzi i domku z ogródkiem ale nic straconego i wszystko przed nami:-)
kinga masz rację z ta owulka. Jak mi się cykl plącze to po prostu na czuja albo po prostu na żywioł:-D:-D

NAGAPALMA- pasujesz do nas tak jak napisala Kinga-planujesz dzidzi wiec pisz z nami...ja jak widzisz na suwaczku biore tabletki i dopiero po odstawieniu bede dzialac i tez nie wiem ile mi zejdzie bo ja mam problem z jajnikami wiec lekko nie bedzie ale nie poddam sie bez walki:no:;-)

nagapalma Ty bądz dobrej myśli kobieto i bedzie okej! ;) tak jak pisze koleżanka łykaj suplementy odżywiajcie sie zdrowo i czerpcie z seksu przyjemnosc na maksa a w końcu sie uda! Ja nadal w to wierzę...

wisienka ja mysle że nie ma co sie na owulacje wczuwać tz ja bynajmniej kocham sie z mezem bardzo czesto i nie zamierzam czekać na owu bo tak robiąc można ją tylko przegapić :) na spokojnie bez cisnienia! :) w koncu sie uda a suplementy warto brać to fakt. tak samo ziolowe na ten śluz dla dziewczyn które nie mają go zbyt dużo a wiadomo że gdy jest wiecej śluzu to znaczy że jest baaardzo płodnie! ;)

mama ty sie przypadkiem jajnikami nie przejmuj mi ;) moja znajoma ma tylko jeden który jej dobrze funkcjonuje i zaciążyła przy drugim podejsciu a sama sie dziwiła:) ma być dzidzia to bedzie! i trzeba walczyć o swoje marzenia i nie poddawac sie tak jak piszesz

Kinga no właśnie ja mam malutko prawie wcale śluzu odkąd odstawiałam anty i się trochę boje ale zacznę pić to siemie to może coś pomoże , a nacie jeszcze jakieś suplementy albo sposoby na śluz??

reklama
NAGAPALMA - pasujesz pasujesz jak najbardziej :):) dziewczyny tu sa tak kochane że naprawde nie masz sie co martwic ze nie pasujesz ja też jestem od niedawna a przyjęły mnie tak cieplutko że szok :):) a nie było mnie tu gdy sie starałam :) dopiero dołączyłam jak zobaczyłam dwie kreseczki na teście :):) właśnie jak planujesz maluszka to jak najbardziej jestes na odpowiednim forum bez wzgledu na czas tego starania sie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry