reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Emi już zjadła, Karola i ja właśnie jemy obiadek - gołąbki od mojej babci :laugh2: Babcia bardzo zadowolona z wizyty, my też, Emi się popisała szeeeeeerokim uśmiechem więc babcia w skowronkach :laugh2: No i do tego słoneczko świeci całą parą i choć chłodno bo u mnie -1"C - 0"C to był suuuper spacer w obie strony :tak:

reklama
hej ho!

my jeszcze w lozku :) bardzo pozno poszlismy spac, dlugo spalismy a potem zadnemu sie nie chcialo ruszyc. zrobilam sniadanie do lozka i m cos przebakuje, ze idzie pod prysznic. pogoda piekna! trzeba pojsc nad jezioro zobaczyc co u kaczek slychac :)

karolina - przeczytalam rybna historie. strach sie bac! Niezle musialas sie nastresoac! Nie mowiac juz o Nince...
ja rybki jadlam od malego, bo zawsze cale wakacje w Mrzezynie nad morzem i rybki jedlismy prosto z morza :) pamietam jak siostra babci uczyla mnie jesc ostroznie i w zasadzie do tej pory tak jem ;-) a tak u nas to moj tata osci polyka - raz mu utknela i w AM wyciagali a tak to zawsze na stole chleb do ryby i jak tylko ktos podejrzewa, ze polknal to duzo chleba sie je.

made co Ty tak szybko kasujesz zalaczniki zlosnico?

boogie super rowerek!

kocurku ​ bisou :)

POK przeceniasz mnie - aż taka mądra to nie jestem, co to "bisou" ? :eek: No dzwoni, ale w którym kościele..:confused::-D Nie chce mi się sprawdzać, może się samo przypomni :-p

Byliśmy na lodach przed obiadem:)
Mąż zakupił mi torebkę i bluzkę:)))
Idę zaraz robić naleśniki a potem farbować włosy, nowy kolor.

witam niedzielnie ,
piekna pogoda, slonko swieci, z 4 stopnie na plusie :-)
obiad juz zjedzony, spacer zaliczony teraz drzemka by sie przydala :-)

Karola, pamiętaj, żeby sama jej nie podnosić, to jednak 9 kilogramów :sorry: Wszystkie rzeczy są wyprane, więc gdyby jedna z bliźniaczek potrzebowała czegoś od razu, to może już użyć :tak: mam nadzieję, że będziesz zadowolona :-)

Cześć babeczki!

Wlatuję dopiero teraz, bo w nocy coś mnie dziwnego dopadło - od ok. 3 było mi tak niedobrze i w glowie kręciło mi się jak na jakiejś karuzeli! :eek::-:)sad: Jeju, myślałam, ze umrę! Nie mogłam się z łóżka podnieść, do łazienki szłam opierając się o ścianę... :sad: Nie wiem, co za cholera, ale do tej pory mi słabo, niedobrze i głowa mnie strasznie boli... :-:)-(
A dziś mieliśmy bardzo miłe odwiedziny dwóch znajomych par z maluszkami: prawie półroczną dziewczynką i 5-mies. chłopczykiem. :-):-) Mia ma teraz koleżankę i dwóch koleżków, bo jeszcze jedna znajoma para ma synka - młodszego od Mii o mies. :happy::happy: Wśród naszych znajomych w 2011 urodziła się masa dzieci! :-)
A poza tym zostaliśmy zaproszeni na ślub w sierpniu! :-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy: Ale fajnie! :-)

Ufff, teraz jakoś w miarę się czuję, musiałam stanąć na nogi zanim przyszli znajomi i jak byli, to jakoś gadu gadu i zapomniałam o swoich dolegliwościach na chwilę przynajmniej.

Jak Wam niedziela mija?
Bez bicia przyznaję się, ze nic nie poczytałam, ale nie miałam jak... :baffled:

Ahaaa, dziś stanęłam na wadze iiiiiiiiiiiiiiiiii... ważę MNIEJ niż przed zajściem w ciążę!!!
:-):-D:rofl2::happy::tak:;-):wink:;-):tak::happy::rofl2::-D:-) Wohooooo!!! Jak zejdę do 59 kg, to osiągnę moją wymarzoną wagę! :-):-) Ufff, jeszcze tylko 2,5 kg! Ale i tak jest super! :-)

Spadam robić obiad.
Będę z doskoku.

Karola, pamiętaj, żeby sama jej nie podnosić, to jednak 9 kilogramów :sorry: Wszystkie rzeczy są wyprane, więc gdyby jedna z bliźniaczek potrzebowała czegoś od razu, to może już użyć :tak: mam nadzieję, że będziesz zadowolona :-)

Boogie dzięki Ci Skarbie Kochany:))))))))
Męża zatrudnię do noszenia:)

Moja torebka:) W sumie to niby torba na laptop ale ja będę nosić:)
Zobacz załącznik 443523

reklama
hejka niedzielnie :)

u nas cieplo ale pochmurnie i deszczowo
obiad zaliczony ale spacer jesczze nie, mamy lenia :)

carola : fajna torebka, taka pikowana à la chanelowska :)
mi wczoraj doszly 3 peikne sweterki i sukienka taka sweterkowa, wlasnie jedna z tych kreacji zlaoae na spacer i podwieczorek :)

mary : tez kiedys takie cos mialam, w wakacje u tescuiw...tylko z eja bylam w ciazy ;)
normalnie mi sie sciany mylily, sufit z podloga...myslalam ze nie dotre do pokoju z lazienkai, przewrocilam sie prawie... jakies zaburzenie blednika czy cus... odpisze na fb za chwile !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry