reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maaaaaDEEEEE :*** :-):-):-):-):-):-):-)

Tło pojęcia ni mam jakie.... :eek:

SOL fajne krzesełko - jak będziesz chciała sprzedać, to dawaj znać ;-)

Na białej ścianie będzie.... no nie wiem..... :eek::eek:

Dziękuję MADE - Ty już najlepiej będziesz wiedziała :tak:

Ostatnia edycja:
błękitne będzie ładniejsze :tak:

no teściowa się już zbiera z Karolinką i na 11 maja być w domu, jak przyjadą zbieram się z Emilką i jedziemy we trzy do mojej babci podziękować za krokieciki :tak: całe szczęście że słoneczko wyszło bo rano tak buro było że aż się wstawać nie chciało :no: :-p

Ostatnia edycja:
Olivka - a w jakim celu ta konsultacja?

Bogusiu - przykry to widok...Oglądałam dwa tygodnie temu dokument
o wcześniakach urodzonych przed 26 tygodniem ciąży...i kosztach związanych z opieką
medyczną nad takimi dziećmi....Dość kontrowersyjny temat, i nie chcę o nim dyskutować
na łamach forum.

Dzięki Bogu pojechaliśmy na tą konsultację bo inny lekarz wyciągnął jej ość, bez problemu, nie wiem jak ta wczorajsza lekarka nie zauważyła jej i jeszcze napisała, że ciała obcego nie ma.
Nina męczyła się od wczoraj!!!!!!!!!!
Już gorączki dostała rano.
A odzywki lekarzy...szkoda gadać...mam nauczkę na przyszłość.

Wiecie, że to pociąg którym bym jechała gdybym nie wzięła Belli? Bo miałam na oku rasowca w Krakowie i właśnie tym pociągiem miałam jechać.... :(((( Straszna tragedia.

Kocie przeżyłam koszmar, nerwy niesamowita...a lekarz: gratuluję,gratuluję, ślepa pani jest? Rozumiesz??? Ja przerażona a oni takie teksty...

reklama
Olivka - całe szczęście, że ość wyjęta.

Kocurek - a co Ty tak po murzyńskiemu...? Pojawiasz się i znikasz? :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry