reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś! Ty made nie nerwuj :-p jeszcze planów nie ma,a Ty mi chcesz już życie osładzać?

Kocurek! Narysowałam ufoka....i dumam.....i cholera, tylko zielony mi on pasuje....
no nie wiem....pstryknę Co fotkę, zerkniesz sama i zadecydujesz :)))

reklama
Witam :-( Pity z rana złożyłam z dziewczynkami, Emi się przespała w wózku w drodze powrotnej. Obiadek zjedzony. A ja usypiam. O 16 małż idzie po to wyrko do mojej siorki. Nie wiem jak oni to przytaszczą ale życzę im powodzenia. Idę broszki dla Paulinki robić - misia i sówkę. Oczy mnie bolą jak pieron ale jakoś dam radę. Mam nadzieję że nie usnę :zawstydzona/y:

Powróciła :) babcia wychwalała pod niebiosa jaka to wnusia kochana :-D
Zrobiłam zakupy, wtachałam do domu... na obiad pizza z mrożonki chociaż i tak nie zjem bo wiadomo jak to się skończy?
Popijam colę cherry i rozważam drzemkę... :-p

Paula - chętnie ale moje panny nie śpią a jestem z nimi sama. Jutro je miała obie teściowa wziąć na cały dzień ale jest chora a Emi wczoraj szczepienie miała więc na 80% dupa blada :dry: Ale wolę żeby Emi zdrowa była niż żeby się zarazić miała. A póki mam chwilę to siadam szyć :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry