reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil piękne obrazeczki:))

Ja już dziewczynki uciekam. Będę w poniedziałek. W weekendy zawsze czasu brak na wszystko więc komp w odstawkę idzie...
Miłego weekendu:)

reklama
jestem :)

moj ludzik jest najlepszy! :-p:-p:-p:-p
CRL 51,5 mm, nogi dlugasne, serduszko szybkie i mocne, nogi machaly, raczki machaly, policzylismy paluszki. Najpierw się ludzik trochę wiercił (ale nie az tak, jak ostatnio) a potem przekrecil sie troche i chyba... y... zasnął :) doktor dał mu 5 minut i go potem z lekka szturchnął, to się ludzek na chwilę na nas spojrzał a po chwili wykręcił do nas plecami :D - charakterek po mamusi :-p
no był po prostu przecudowny!!!

a! no i przeziernosc karkowa ok.

Zobacz załącznik 443086Zobacz załącznik 443087Zobacz załącznik 443088

MADE jak Cie dorwę, to chyba zacałuję !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

POK jeej... ja to aż się popłakałam, jak swojego Olutka machającego łapkami zobaczyłam... a jeszcze wkoło wianek studentów stał :sorry2: Piękne te fotki.... Cudowne!!

LILI :-):-):-)

Sprzątam, mała w foteliku jeździ i dogląda jakości mej pracy :-p

Zaczynam odgruzowywać garaż - bo nie mam miejsca jak wsadzać i wyjmować wózek i fotelik i zakupy i małą..
Wielka koopa prania w kotłowni, obejść się nie da - trzeba przeskakiwać ;-)

Ostatnia edycja:
Jesteśmy:)
Nasza mała Bella na żywo okazała się całkiem ładnym kociakiem, nie jest maszkaradą jak na zdjęciu:):tak:
Ma pięknego brata rudego, który chyba miał większą ochotę iść z nami :-D

Teraz Bella siedzi na piłkach do kosza przy lodówce i zaprzyjaźnia się z jamnikiem a ja próbuję się pozbyć kilo sierści z bluzki:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry