reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made koopa dobra rzecz:)
Moja nie chce ostatnio pić NIC więc ja lubię big kooopy:happy2: bo to rzadkość ostatnio.

Kotek od patrzenia się NIE TYJE!! Powtarzaj sobie i wyłaź:)

MONIA nie chce pić??? A moja dulda co godzinę!! :szok:
Sęk w tym, że ja nie tylko PACZYŁAM .....

Kotek moja rzuca bluetką, kubkiem niekapkiem, kubkiem treningowym, pluje z łyżeczki i strzykawki.... więcej pomysłów brak... Teraz testujemy różne rodzaje picia... może cosik posmakuje...

No a jak nie tylko Paczałaś to juz nie nasza wina.....:no:

kocie : dzieki za pocieszenie...ale ja mam obawy ze jeszcze od miesiaca nie skumal ze to on rusza paluszkami :) ciagle w podziwie i zdziwieniu fenomenem ;)

made : witaj :) ja tez sie ciesze z powrotu :) choc dzis akurat mam malensko czasu bo mieszkanie jak w-wa po bombardowaniu, rozpakowywanie, pranie i inne

a teraz udaje sie na drzemke :)

a mowialm wam ze kolejny aparat fotograficnzy (kilka m-cy mial...) pozegnal sie z zyciem...???? :( tym razem ja go wykoncz"ylam a nie L. Upadl mi... i teraz nie bed emogla fotek wklejac bo ten drugi ma taka pojemnosc zdjec ze mi sie ani na maila nie mieszcza ani na fb ani tu ani nigdzie :( a jakosciowe wcale nie fajne :((((( snigfffff chyba po raz kolejny posuzkam w tajmenocy nowego ;) ale juz inny, ten wzielam taki jak poprzednim razem, twierdzac ze stary ozyl ;)

Made czekam na PW - w przyszłym tygodniu postaram Ci się choć troszkę życie osłodzić... :-p

A tym uśmiechem postaram się życie każdej z Was osłodzić - - choć widzę, że Wy tu bardziej konkrety dziś...:-)

Monia napracowałaś się z tą książką! Ja właśnie pierwszą zupkę gotuję według Twojego przepisu :-)

reklama
Lil daj znać jak wyszło:))
Ja lubię jasno i przejrzyście więc postanowiłam że skoro nie ma to sama sobie zrobię:)
I spokojnie ja mam tyle wspólnego z tymi przepisami że jej ściągnęłam i obrobiłam:)) Ja nie gotująca zazwyczaj:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry