reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek

AsiaM ta sukieneczka czekała na Maje prawie rok, bo w grudniu tamtego roku moja kolezanka jej przywiozła :-)

tort gruszkowy??? pierwsze słysze, z chęcią bym spróbowała

reklama
inka jaki cuuuuudny tort :-)
Anulka to nasze dzieciorki z tego samego dnia są :-) Ale my 11 będziemy dopiero imprezować :-)

Ale super imprezki :-) Dzieciaczki radosne, rodzice zadowoleni....a nas to czeka teraz w sobotę: imieniny i urodzinki razem. Hmm tylko jak to wszystko ogarnąć, cały weekend goście ;-) ALe już zakupy prawie zrobione, pozostaje kupić baloniki, świeczkę, itp no i popiec, pokroić, stół z piwnicy przynieść itd.....

Wielkie całuski dla Nowych roczniaków!!!!!
a swoją drogą to nieźle przenosicie te urodzinki.. jak komu pasuje:) my to zawsze obchodziliśmy w dzień urodzin.. ale dopóki maluch niekumaty to łatwo go oszukać... Moja kumpela opowiadała że zapomnieli o imieninach ich córki a ona ma 5 lat i przypomieli sobie dopiero dwa tyg potem i powiedzieli że dzis ma .. zrobili ciasto i była zadowolona...:)

Pycha widze że mała ma takie same upodobania do toreb z prezentami jak moja:) śliczna sukienka:)

Z tym przenoszeniem to nie chodzi o to jak nam pasuje, tylko w środku tygodnia goście są zajęci :-) Tatuś zresztą też ....

Inka mamy taki sam rowerek Macio dostał od nas na roczek tylko o miesiac wczesniej:-)

Pycha sliczna Majcia:-)

2fo6.jpg

3so1.jpg

4fr6.jpg

Hehehehe widzę, że Macio ma pieska z Allegro :-)
Czy ktoś mi prześle w końcu kawałek tortu? Czy tylko będziecie się znęcać zdjęciami ? :-p

reklama
U mnie trwają przygotowania do urodzinek. Zrobiłam sałatkę, ciasto w piekarniku siedzi, na noc kurczaczki do marynaty jeszcze trzeba wsadzić. A wieczorkiem przyzodobimy pokój...Babcie też się włączyły w przygotowywanie:pieką ciacha i robią salatki.
Mam nadzieje że imprezka się uda bo Marcinek chorował ale dziś już jest dobrze.

Do góry