reklama
Pycha
mama Mai i Marty
my mamy baloniki, a znajac zycie to wszystko będzie kupowane na ostatnia chwilę 

emih
Fanka BB :)
No właśnie.... CO macie zamiar dziewczyny kupić na roczek jako prezent dla swoich pociech? My mamy kilka pomysłów: odkurzacz, bo Kasia odkurza domowym odkurzaczem (bierze rurę i w te i nazad
wczoraj widzieliśmy kotka, którego jak się pogłaszcze to miauczy, a Kasia za zwierzętami wręcz szaleje, albo pieska fisher price- ma go sąsiad i Kasia wpadając do niego do momu, pierwsze szuka go po pudłach, a że umie już biegać to go "myk" za sznurek, on na kułkach to się za nią toczy i ciągle szczeka... No i z pomysłów jest jeszcze coś muzycznego, np pianinko, czy coś... bo Kasia jednak bez muzyki obejść się nie może, gdy jest cicho- marudzi, a przy muzyce odrazu tańczy i coś tam "śpiewa"

Pycha
mama Mai i Marty
ja tez nie mam pojęcia co do prezentu, dużo zabawek dostalismy od sąsiadki, a w sumie to wszystko leży, a mała bawi się wszystkim innym tylko nie zabawkami,
jest jedna zabawka o ktorej myslę: taki duży samochód, ale jeszcze zobaczymy
jest jedna zabawka o ktorej myslę: taki duży samochód, ale jeszcze zobaczymy
reklama
No właśnie Pycha. Ja też mam wrażenie, że co bym nie kupiła to i tak się tym moje dziecko dłużej nie zainteresuje. Taki etap. Wiem, że to kiedyś przejdzie. Najlepsze są "dorosłe" wiadra, lejki, łyżki i oczywiście mop dorwany gdzieś ukradkiem.
Z prezentem mam zatem niejaki problem. A! na pewno będzie rowerek, ale coś jeszcze muszę rodzince podpowiedzieć, bo wszyscy mnie molestują.
Z prezentem mam zatem niejaki problem. A! na pewno będzie rowerek, ale coś jeszcze muszę rodzince podpowiedzieć, bo wszyscy mnie molestują.
Podziel się: