reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczek

o tak, Mrsmoon-owa Maja jako jedyna prezentowała dumnie umiejętność poruszania się na własnych nóżkach:) choć druga Maja - Madzioolkowa - też długo potrafiła stać przy mamie, jedynie za rączkę; u nas by to nie przeszlo z Leosiem, on albo tupta w bok przy meblach, albo raczkuje;
no i zapomniałam dodać wczoraj, że Biuletyn Informacji Publicznej (która z Was, dziewczyny, tak rozszyfrowała skrót BiP, bo już nie pamiętam?) czyli Basia i Piotruś nutrii mnie po prostu oczarowali - dwa rozbiegające się kajtki, które z niesamowitą zręcznością wdrapywały się na stojące u wejścia wózki:-D no i nutria - podziw i szacun za ogarnięcie ruchliwej dwójeczki, serio! do tego taka wyluzowana jesteś, jakaś taka spokojna, niepodenerwowana, że aż miło popatrzeć:-D
forever - no, muza na wejściu była iście Wersalowa:-D fajny pomysł z zawieszeniem baneru tuż przy wejściu, w łuku - fajnie wyglądał i ładnie się na focie prezentuje:tak:jak dziś roczna już Krysia?

Doris, Anapi - superowo, że się Wam spotkania roczniakowe udały:tak:

reklama
Marta24 - szkoda że tak smutno napisałaś o roczku Norbiego :-( U nas Wersal - jak napisała Andariel :-p - był pełen, nawk... się na chrzestnych w środku - chrzestny mi dziś przyjść chciał gdy Młodą relegowałam do Babci by trochę popracować - jak na razie szmatą i mopem :baffled: - :wściekła/y:, ale widzę Doris :-) że również chrzestny bliźniaczki Krysi cierpi na roczkową absencję :szok:
Andariel - Młoda została zmuszona do zajmowania się sobą w łóżeczku do 9, w czym pomogło nieco zabawek, bo nie wiedzieć czemu rano byłam nieprzytomna :sorry2:Co do bannerów to akurat tak wyszło z długości w stosunku do ilości miejsca - wolałabym w tym miejscu ten "1 urodziny Krysi" no ale wtedy przez niego by skakać by było trzeba :confused:
Oczywiście przyłączam się do życzeń dla - jak dla mnie - Jubilatów ;-)

Forever raz jeszcze dziękujemy za zaproszenie :) moim zdaniem impreza udała się super, wszyscy tak jakoś fajnie się zintegrowali i dzieciaki też się świetnie bawiły. Moja Maja co prawda w środku imprezy poległa i poszła spać, spała tak mocno że nawet pękające co chwilę z hukiem balon Jej nie ruszyły, zregenerowała siły i później też dołączyła do dzieciaków choć w porównaniu do naszego zlotu nie była już tak chętna do zabawy - ciągle albo za rączkę albo na rączki. Niemniej jednak ciesze się niesamowicie że mogłyśmy być z Wami w tym pięknym dniu :)

I ja również przyłączam się do życzeń dla kolejnych roczniaków :*:*:*

Marta24 - sympatyczne zdjęcia, mi się wczoraj jakoś nie złożyło aby nasze zgrać.:sorry2:
Madzioolka - no Młoda też nie była sobą w tym dniu, te płacze z uwagi na pękające balony czy oklaski zupełnie nie w Jej stylu :no: Miło, że pokonałaś taki szmat drogi - i Teściową ;-) - aby być z nami :happy2:
A dziś roczniaki mają wolne od życzeń :tak:

bardzo dziekuje za zyczenia dla moich Bączków - roczniaków. Imprezka dopiero w sobotę.
MArta Super zdjecia, śliczny synek
I oczywiście zaległe życzenia dla Krysi, Julci, Allessandro, Mai

reklama
marta - jakoś mi umknęły Twoje zdjęcia, dopiero teraz zajrzałam; tort chyba w ddtvn niedawno był robiony właśnie taki? bo coś mi się kojarzy ta wstążka wiążąca biszkopty; wygląda bardzo oryginalnie:tak:brawa za odwagę by go zrobić samodzielnie:tak:a Norbercik śliczny chłopak!
aaga a jak przygotowania do double-party?;-)

Do góry