reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roczek

reklama
Krysiu - jeszcze raz: sto lat, Calineczko :)
najlepsze życzenia również dla Julii Doris! oraz dla Victora:)

i już po imprezce urodzinowej Krysi - jeszcze raz dziękujemy forever za zaproszenie i miłą zabawę:) no i fajnie było poznać wreszcie mrsmoon z Mają oraz Madzioolkę ze swoją Mają! tylko się nie nagadałam z Wami wszystkimi, dziewczyny, za bardzo :p

Andariel jak widać mnie ubiegła z poimprezowym wpisem :-p, bardzo dziękujemy za przybycie z całą familią :tak:, ogromniaste podziękowania dla Madzioolki i Mai że się im chciało taki szmat drogi jechać, bardzo nam miło :happy: No i Nutrii z BiP, że mimo dolegliwości dotarła oczywiście z aparatem. Oraz Mrsmoon z jedyną żywo biegająca Roczniaczką ;-)
A z kronikarskiego obowiązku dodam, że moja Mama jednak się ogranęła, natomiast dała d chrzestna - chrzestny też i chciał mi się jutro na głowę zwalić :szok: - która poinformowała mnie rano aż smsem o swojej absencji z powodu śmierci kuzynki - oczekując zrozumienia którego po wiadomym mailu okazać nie potrafiłam. Drugiego terminu dla niej nie przewiduję. :no: Ja miałam wtopę z muzą i gdyby nie Andariel - dziękuję :-) - polegałbym zupełnie...:baffled:
A co do reszty nich Goście ocenią. :tak:

hej, ja tak na chwilke, my juz po imprezie urodzinowej, tort mi wyszedl super, ale nastroje takie sobie, choc staralam sie jak moglam nie myslec o pewnych rzeczach to jednak negatywna atmosfera w rodzinie K odbila sie na wszytskich niejako ech szkoda, zdjecia wkleje niedlugo....buziaczki

100latek dla krysi i Julci

dziękujemy bardzo za życzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak jak pisałam na głównym u nas impreza udana. Zabrakło tylko moich rodziców - z wiadomych względów - mama wczoraj wróciła ze szpitala (Tata był rano).
Teściowa też nie przyjechała, bo swierdziła, że z młodzieżą siedzieć nie będzie no i chrzestny z rodziną też nie przyjechał ale pomimo tego wszyscy się śiwtnie bawaili :-)

reklama
Kochane razem z Alessandrem dziekujemy za zyczenia, roczek przeszedl spokojnie, torcik byl dzieciowy (biszkopt z kremem bananowym i truskawkami), grono rodzinne.
Dla wszystkich malych - wielkich solenizantow
STO
LAT I MOC BUZIAKOW!!!

Do góry