reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roczek

Saffi - szkoda :-( Twoi Teściowie to mocno niepolitycznie rozegrali jak dla mnie. :eek: Coraz b. się cieszę, że sobą nie daję sterować, staram się by było po mojemu aczkolwiek z przyjemnością czasem bym przyszła na gotowe :sorry2:.
A ja zaprojektowałam litery na podstawie tych z banneru "Sto lat" i wycięłam szablony - czas 2 h:baffled: Mam też 90 % tego co mam zrobić przemyślane i wydaje mi się, że dokupiłam wszystkie materiały. I ogarnęłam temat ciasta okolicznościowego, bo tort to nie będzie :no: - bardzo dietetyczna rzecz np. bez mleka.

reklama
ja wlasnie zaczelam przezywac niesamowicie1 roczek mlodego, zakupilam kilka fajnych balonow, w grochy tez obowiazkowo sa, pani w sklepie namowila mnie na takie serpetyny z ozdobami jak miala Aestima, i zamierzam jeszcze kilka takich sama dorobic, i pierwsza swieczka tez jest-zielona w kropeczki chyba. a faktycznie trasia podawala przepis na tocik. lece sprawdzic przepis

wreszcie mnie z bb nie wywaliło, więc nadrabiam:)

przede wszystkim: sto lat dla Miesia - rośnij, chłopaku, zdrowy i silny:) całusy!

a skoro to wątek roczkowy, to i Basi oraz Piotrusiowi najserdeczniejsze życzenia wraz z całusem w nosek dla każdego z nich! i widzimy się u Krysi:)))

o! no i przecież Misialinowa Malwinka tez już roczkowa Panna!!! sto latek!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry