reklama
Hej,
i u nas roczek Antka zbliża się wielkimi krokami i w związku z tym chciałam Was zapytać, jakie prezenty dostały (czy mają dostać) wasze dzieciaki? Bo u mnie cała rodzina się o to dopytuje co kupić? - to w sumie jest fajne, bo nie dostaniemy jakiś niepotrzebnych rzeczy, ale ja mam problem, żeby coś fajnego wymyśleć.. :-(Macie może jakieś fajne pomysły, albo robiłyście coś w style "listy prezentów"? Oczywiście nie mam tu na myśli jakichś mega drogich rzeczy!
i u nas roczek Antka zbliża się wielkimi krokami i w związku z tym chciałam Was zapytać, jakie prezenty dostały (czy mają dostać) wasze dzieciaki? Bo u mnie cała rodzina się o to dopytuje co kupić? - to w sumie jest fajne, bo nie dostaniemy jakiś niepotrzebnych rzeczy, ale ja mam problem, żeby coś fajnego wymyśleć.. :-(Macie może jakieś fajne pomysły, albo robiłyście coś w style "listy prezentów"? Oczywiście nie mam tu na myśli jakichś mega drogich rzeczy!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
_Olga_ - pytanie co potrzebujesz a co masz.
Forever - no właśnie tu jest problem, bo wydaje mi się, że z zabawek i innych akcesoriów dla Antka, to mam raczej wszystko co potrzebne.. a może i za dużo..;-)no ale wiadomo, że rodzinka i tak chce kupić jakieś prezenty, więc pytają, a ja szukam pomysłów chyba głównie na jakieś fajne zabawki, może edukacyjne? Może coś, co szczególnie Wam wpadło w oko, albo co się Waszym dzieciom wyjątkowo spodobało?
kasiawilde
Fanka BB :)
Olga przejrzyj pare stron tego wątku, trochę pomysłów już było omawianych m.in. basen na kulki czy instrumenty
co sądzicie o takim sprzęcie na roczek?
Drewniany jeździk, rowerek bez pedałów. Zielona bł (2312163007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Drewniany jeździk, rowerek bez pedałów. Zielona bł (2312163007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z ciekawostek na roczek znalazłam jeszcze:
KIDDIELAND ODKRYWCZY DOMEK +LEGO 5678+KURIER (2333667598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
podobają mi się też zabawki z ikea:
EKORRE Łoś na biegunach - IKEA
KIDDIELAND ODKRYWCZY DOMEK +LEGO 5678+KURIER (2333667598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
podobają mi się też zabawki z ikea:
EKORRE Łoś na biegunach - IKEA
czytam jakieś fora z pomysłami na roczek i wrzucam kolejny - hicior podobno, choć mnie kolejne melodyjki nie zachęcają...
FISHER PRICE KRZESEŁKO UCZYDEŁKO POL-ANG T5326 (2323515309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE KRZESEŁKO UCZYDEŁKO POL-ANG T5326 (2323515309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
widziałam domek w świecie dziecka, Maja nie chciała od niego odejść;-)już więcej do sklepu z zabawkami z nią nie wejdę...
a zabawek z fp mam dość już... jak tam disco-kierownica?
łoś super! już wcześniej się nim zachwycałam, tylko czy dzieci też się zachwycą?
też nie mam pomysłów na zabawki a wszyscy pytają...
a zabawek z fp mam dość już... jak tam disco-kierownica?
łoś super! już wcześniej się nim zachwycałam, tylko czy dzieci też się zachwycą?
też nie mam pomysłów na zabawki a wszyscy pytają...
reklama
Podziel się: