reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roczek

ritunia ale masz słodkie dziewczynki!!! ja nie jestem na fb, ale jak tylko będziesz miała czas wrzuć fotki jak obecnie dziewuszki wyglądają:-)

reklama
Hej,
i u nas roczek Antka zbliża się wielkimi krokami i w związku z tym chciałam Was zapytać, jakie prezenty dostały (czy mają dostać) wasze dzieciaki? Bo u mnie cała rodzina się o to dopytuje co kupić? - to w sumie jest fajne, bo nie dostaniemy jakiś niepotrzebnych rzeczy, ale ja mam problem, żeby coś fajnego wymyśleć.. :-(Macie może jakieś fajne pomysły, albo robiłyście coś w style "listy prezentów"? Oczywiście nie mam tu na myśli jakichś mega drogich rzeczy!

Forever - no właśnie tu jest problem, bo wydaje mi się, że z zabawek i innych akcesoriów dla Antka, to mam raczej wszystko co potrzebne.. a może i za dużo..;-)no ale wiadomo, że rodzinka i tak chce kupić jakieś prezenty, więc pytają, a ja szukam pomysłów chyba głównie na jakieś fajne zabawki, może edukacyjne? Może coś, co szczególnie Wam wpadło w oko, albo co się Waszym dzieciom wyjątkowo spodobało?

widziałam domek w świecie dziecka, Maja nie chciała od niego odejść;-)już więcej do sklepu z zabawkami z nią nie wejdę...
a zabawek z fp mam dość już... jak tam disco-kierownica?

łoś super! już wcześniej się nim zachwycałam, tylko czy dzieci też się zachwycą?
też nie mam pomysłów na zabawki a wszyscy pytają...

reklama
a no właśnie, mnie się dużo rzeczy podoba, ale czy Szymek będzie chciał się tym bawić...

dobra koniec oglądania, mały wstał więc do roboty!

Do góry