reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczek

reklama
ja w kwestii rowerka nie pomogę niestety... ale dla tych co szukają pomysłów na prezenty:
Katalog 2012/2013 Brimarex
właśnie sobie oglądam i szczególnie podobają mi się rzeczy ze stron 16-25, oczywiście instrumenty przede wszystkim :) jeśli ktoś szuka drobiazgów to polecam np taką pchajkę/pchankę (str.16) ze zwierzątkiem, prosta zabawka, a u mnie w rodzinie wszystkie dzieciaki je uwielbiały :)
szkoda tylko, że wielu rzeczy z tego katalogu nie mogę znaleźć w żadnym sklepie internetowym :/ szczególnie tych opatrzonych napisem 'nowość' :(

tak w ogóle to się pogubiłam i nie wiem czy ten post powinien znajdować się tu czy w zakupowym, Trasia ratuj ;)

Kasia, ale super niektóre, po co pokazałaś... mIESZKO już dostanie drewniane kolcki, auta, instrumenty i brat zdradził, ze kupuje to:

Gra - Kręgle myszki | Zabawki Goki - Zabawki drewniane i Gry planszowe sklep Akuku:-) Więc nic już drewnianego nie mogę kupić, absolutnie! Jeszcze przybijak i wóz z klockami i ikei czekają u rodziców na nas- też drewniane:-D A w domu- milion drewnianych zabawek. MAsakra- drewniany szał ciał:tak::-)

reklama
co do rowerków to własnie sprzedałam po Ameli taki
ROWEREK BUBU LUX Z PACZEM, DASZEK, TORBA 3 KOLORY (2313311853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I powiem tak nigdy wiecej, bo np. Amela jezdic chciala na poczatku potem wolala pchac, na ulice i progi ciezko bo trzeba podnosic za kierownice - nie wolno podbijac jak wozkiem.
I nie ma opcji, ze dziecko bedzie samo pedałowac nawet 2 letnie, pedały na przednim kole to strasznie ciezki orzech dla młodych konczyn, Amela nigdy nie dawała rady - a do slabych dzieci sie nie zalicza.
Jak miała 2 z kawałkiem juz sie nie miesciła wiec przy wiekszych maluchach na długo nie starczy.

Na Olka czeka biegowy rowerek jak zacznie juz w miare pewnie biegac - pewnie ok. 2 lat kask na głowe i niech sie cieszy :-) Amela dzisaj dostała juz z pedalami.

Aestima
Od nas Miesio dostanie wiele gumy :-D - bezpieczne koło do plywania z drewna chyba nie wystepuje . . .

Ostatnia edycja:
Do góry