reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek

reklama
ja w kwestii rowerka nie pomogę niestety... ale dla tych co szukają pomysłów na prezenty:
Katalog 2012/2013 Brimarex
właśnie sobie oglądam i szczególnie podobają mi się rzeczy ze stron 16-25, oczywiście instrumenty przede wszystkim :) jeśli ktoś szuka drobiazgów to polecam np taką pchajkę/pchankę (str.16) ze zwierzątkiem, prosta zabawka, a u mnie w rodzinie wszystkie dzieciaki je uwielbiały :)
szkoda tylko, że wielu rzeczy z tego katalogu nie mogę znaleźć w żadnym sklepie internetowym :/ szczególnie tych opatrzonych napisem 'nowość' :(

tak w ogóle to się pogubiłam i nie wiem czy ten post powinien znajdować się tu czy w zakupowym, Trasia ratuj ;)

Kasia, ale super niektóre, po co pokazałaś... mIESZKO już dostanie drewniane kolcki, auta, instrumenty i brat zdradził, ze kupuje to:

Gra - Kręgle myszki | Zabawki Goki - Zabawki drewniane i Gry planszowe sklep Akuku:-) Więc nic już drewnianego nie mogę kupić, absolutnie! Jeszcze przybijak i wóz z klockami i ikei czekają u rodziców na nas- też drewniane:-D A w domu- milion drewnianych zabawek. MAsakra- drewniany szał ciał:tak::-)

reklama
co do rowerków to własnie sprzedałam po Ameli taki
ROWEREK BUBU LUX Z PACZEM, DASZEK, TORBA 3 KOLORY (2313311853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I powiem tak nigdy wiecej, bo np. Amela jezdic chciala na poczatku potem wolala pchac, na ulice i progi ciezko bo trzeba podnosic za kierownice - nie wolno podbijac jak wozkiem.
I nie ma opcji, ze dziecko bedzie samo pedałowac nawet 2 letnie, pedały na przednim kole to strasznie ciezki orzech dla młodych konczyn, Amela nigdy nie dawała rady - a do slabych dzieci sie nie zalicza.
Jak miała 2 z kawałkiem juz sie nie miesciła wiec przy wiekszych maluchach na długo nie starczy.

Na Olka czeka biegowy rowerek jak zacznie juz w miare pewnie biegac - pewnie ok. 2 lat kask na głowe i niech sie cieszy :-) Amela dzisaj dostała juz z pedalami.

Aestima
Od nas Miesio dostanie wiele gumy :-D - bezpieczne koło do plywania z drewna chyba nie wystepuje . . .

Ostatnia edycja:
Do góry