reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roczek

reklama
ja nawet nie myslalm co mlodemu by sie przydalo bo on chyba wszystko ma.. moze rzeczywiscie czas na klocki drewniane a rowerek i tak mielismy kupowac niedługo :-)

Martadelka rowerek fajna sprawa tylko my planujemy jakiś na przyszły roczek, od teściowej dostał dwa na święta, samochodzik-rowerek i motorek-rowerek i na obydwa jest ewidentnie za mały :/

Aestima wszystko zaplanowane :) zabawki z tchibo rewelacyjne! moja siostrzenica miała troszkę inny zestaw instrumentów (też tchibo) i są niezniszczalne, świetna jakość, tylko, że wydaje mi się, że ten jej był dla troszkę starszych dzieci... a widziałaś ten na żywo?

:-)Wy tu się zachwycacie instrumentami muzycznymi, a dla mnie to najgorsze zabawki:-Dw sensie, że szału dostaje jak mi Emilka przychodzi i bzdręgoli nad uchem godzinę.

Instrumenty fajne - ale już ich nie ma :-( Kupiłam Młodej na Majorce - niestety ze stosownym napisem :eek: - grzechotkę ( ? ) z dzwoneczkami malowaną w balony - Aestima, coś takiego w filharmonii było. Też muszę listę zrobić a zbyt dużo pomysłów nie mam :-( Na rowerkowe sprawy Młoda jeszcze chyba za mała - na Mieszkowym łosiu nie dosięgała nogami ziemi - no poza tym nie mam u kogo wypróbować czy sprzęcik podpasuje. Dla siebie pedałowego - bo mechanicznego mam - jednoślada powinnam kupić.... Fotelik na niego posiadam, ale to chyba - z racji gabarytów Młodej to przyszły rok.

ja mam mnóstwo propozycji i nie wiem co wybrać
np fotelik na rower ok 300 zł plus kask
taki o domek do ogrodu:
Domek dla dzieci do pokoju i ogrodu (2299487395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
piaskownica drewniana zamykana ok 200 zł
rowerek o taki
ROWEREK BOBY NEW 2012 Milly Mally ROWER + GRATIS (2299565464) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
od znajomych dostaniemy termometr bezdotykowy i jakąś zabawkę drewnianą
klocki lego duplo domek kubusia lub podobne
nosidełko turystyczne w góry ze stelażem
i jeszcze kilka ale teraz zapomniałam:eek: dopisze jak mi sie przypomni

Kasia, nie bo mama kupiła, ja widziałam w gazetce, ale mama mówi, że są super.

Dubeltówka- nam rośnie muzyczne dziecko:tak: Instrumenty musi mieć:tak: Póki co ma bębenek, ale przyjechał wujek i mu popsuł:-D Więc czekamy na roczek:-)

Trasia, Marysia akurat może mieć WSZYSTKO to co MIesio:-D:tak: tylko nie wiem czy jeszcze są, ale ona co jakiś czas się pojawiają- trzeba śledzić ofertę t.

reklama
A ja zakupiłam cuudne roczkowe dekoracje, inne robię sama, ale to pokażę już po ur:))))

Do góry