reklama
dagisu
Fanka BB :)
to ja też napiszę o naszym roczku
rodzinne urodzinki były już sobotę, byli moi dziadkowie i męża dziadkowie, rodzice i nasze rodzeństwo w sumie było 16 osób. ciężko było z miejscem,a ale daliśmy rade Aluń oczywiście z moją pomocą dmuchał świeczkę, w sumie to był zachwycony i prezentami i ilością osób które zna i lubi tańczył, wygłupiał się śmieszek mój mały
No a wczoraj był dzień urodziń, na który zaprosiłam koleżanki dokładnie dwie z dzieciakami. Jedna ma dwóch synów, druga dwie córki (Zdjęcia zamieszczę w galerii). Zanim wpadło stadko było ładnie, czyściutko w minucie jakby przeszedł huragan
ale dzieci chyba zadowolone, były balony, trabki, kubeczki i talerzyki tekturowe - kolorowe
Bo dniu pełnym przeżyć Aluta o 20ej padł na butli miło
rodzinne urodzinki były już sobotę, byli moi dziadkowie i męża dziadkowie, rodzice i nasze rodzeństwo w sumie było 16 osób. ciężko było z miejscem,a ale daliśmy rade Aluń oczywiście z moją pomocą dmuchał świeczkę, w sumie to był zachwycony i prezentami i ilością osób które zna i lubi tańczył, wygłupiał się śmieszek mój mały
No a wczoraj był dzień urodziń, na który zaprosiłam koleżanki dokładnie dwie z dzieciakami. Jedna ma dwóch synów, druga dwie córki (Zdjęcia zamieszczę w galerii). Zanim wpadło stadko było ładnie, czyściutko w minucie jakby przeszedł huragan
ale dzieci chyba zadowolone, były balony, trabki, kubeczki i talerzyki tekturowe - kolorowe
Bo dniu pełnym przeżyć Aluta o 20ej padł na butli miło
Hej.
My już po
Jestem mega szczęśliwa, wszystko się udało.
Zuzanka mimo tego, że była padnięta super się spisała.
Było malowanie rączęk i nóżek, wróżba - indeks [książka], torcika zjeść nie chciała ^^ Czapeczki i w ogóle.
My już po
Jestem mega szczęśliwa, wszystko się udało.
Zuzanka mimo tego, że była padnięta super się spisała.
Było malowanie rączęk i nóżek, wróżba - indeks [książka], torcika zjeść nie chciała ^^ Czapeczki i w ogóle.
ELWIRKA 25
Mamuśka
super że imprezki roczkowe się udały
reklama
kroma
Fanka BB :)
Natolin- u nas była impreza z jedzeniem, dużo mięcha, chociaż jak nigdy goście mało zjadliwi byli, nawet miałam 3 sałatki i mało co poszło. torta moja koleżanka nam robiła, ogólnie dzieciaki szalały i furorę zrobiła zabawka, pożeracz baterii- taka ciuchcia, która jeździ i robi bańki i dzisiaj już się baterie wyczerpały. Ja nie stroiłam za bardzo domu, jedynie balony. Co do gości to wyszli po 22giej. I jeszcze dzisiaj przychodzą teście i jeden kolega co nie mógł wczoraj.
Podziel się: