Ja juz myślałam nad roczkiem Patrysia bo to już tuż tuż :-) Podobnie jak u większości z was i tak jak moi bracia robili urodzinki swoim dzieciakom czyli impreza będzie u nas w domku, coby Patryk był u siebie ;-) w gronie najbliższej rodziny czyli nasi rodzice i bracia z żonami i dziećmi, a to już niezła gromadka
zresztą podobnie jak na chrzcinach. Żadnych znajomych nie bede zapraszać bo większość jeszcze bezdzietna więc to średnia impreza dla nich, a na imprezy z dzieciakami innych koleżanek Patryś bedzie miał jeszcze czas ;-)
Nie planuje z tego robić obiadu czy zasiadanej imprezy, a raczej taki szwedzki stół z zimnymi przekąskami, oczywiście troche niezdrowego jedzenia dla milusińskich moich braci też będzie
Na tort też już mam wstępne pomysły i będzie albo ze zdjęciem Ptyśka albo w kształcie ELMO
alkoholu nie planuje, no chyba że szampan piccolo
poza tym baloniki serpentyny itd itp czyli standard ;-)
happy, fajny pomysł z takimi wspominkami z całego roku
czarodziejka, taki kotylion miał synek mojego brata i ciagle go ściągał
a zaproszeń nie będę dawać
alicja, dzięki za przypomnienie o tej zabawie, znałam ją ale zupełnie o niej zapomniałam
kruszynka, wow jaki słodki ślimaczek :-) co prawda cena mnie powaliła, ale czego się nie robi dla uszczęśliwienia swojego skarba ;-)
Przyznam szczerze że o prezencie jeszcze nie myślałam