Roxannka pewnie podeszłabym do tematu tak jak ty, ale my wszystko wcześniej już kupiliśmy co nam będzie potrzebne, jeszcze z kasy z chrzcin Więc teraz choć próbowałam wymyślić coś potrzebnego, to mi się nie udało i dlatego będą zabawki A kasę od dziadków zostawimy w razie gdyby mi się jednak coś przypomniało hahah
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ELWIRKA 25
Mamuśka
Roxannka widzę że podsunełam ci dobry pomysł
emiliab
Fanka BB :)
Mi się baaaardzo spodobało krzesełko uczydełko,więc może poproszę o nie kogoś;-). Prezent z fotelikiem też jest super,ale Franek zabawek nie ma zbyt wiele,więc chyba jednak zabawki wygrają
kroma
a my po Olce mamy full zabawek, mamy dwa samochody jeż-dziki, klocki, i krzesełko uczydełko też, chociaż u nas się nie sprawdza, bo moim zdaniem jest jeszcze za poważne nawet na moją Olkę, chyba, ze dziecko jest spokojne i usiedzi na dupsku, a Olka ciągle biega i nie interesuje ją co tam gadają i śpiewają, mamy dwie pozytywki z rzutnikiem, i w ogóle to nie mam bladego pojęcia co dla Arka na roczek kupić, gorzej, że chrześni już się wypytują a ja im na to, że oni mają wszystko i nie wiem co jemu kupić.
Patrze Alicja na tą lalkę, a ona coś gada.
Patrze Alicja na tą lalkę, a ona coś gada.
emiliab
kroma to uczydełko spodobało mi się(Frankowi również) po wizycie u was. Też się zastanawiałam,czy ta lalka to tylko szmatka,czy coś jeszcze potrafi;-)
reklama
Podziel się: