reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Joasia- dziękuje za link , zaraz pooglądam ...
W Ostateczności poświęce troszke czasu i pomyśle nad własnym pomysłem ale jestem narazie bardziej "za" gotowymi.

reklama
Proszę bardzo, ale podziękowania należą się izie1 ;p

A mój mężuś stwierdził,że zaproszeń nie będzie bo boi się iż nie wszystkich zaprosi a tak to przyjdzie kto chce.Może to i dobry pomysł choć ta idea jest bezsensu jak dla mnie ale może jeszcze uda mi się go przerobić.

Anek śliczne są oba,nie wiem jak te ale u Victora pediatry jest miś podobny i kiepsko się buja:-(

Ja chyba coraz bardziej jestem przekonana do klocków, oczywiście dopasowanych do wieku.
Chciałabym coś na biegunach, ale na prawdę nie miałabym gdzie tego wstawić.

Joaska Kubek ostatnio dostal klocki takie duze i generalnie ma je gleboko w pieluszce, jedyne co nimi robi to wywala z lozeczka. Moze jeszcze za wczesnie mu je dalismy, zastanawiam sie czy ich nie schowac i dac za miesiac
Vici mam nadzieje ze ta zabawka spelni swoje zadanie, ....ale po tym co napisalas to musze ja gdzies w sklepie na zywo dorwac zeby sie nie okazalo ze to bubel

A to jest możliwe.
No cóż - jeszcze trochę czasu zostało, zobaczymy, co to będzie ;p

Niby wybor zabawek jest olbrzymi, ale jak juz trzeba cos wybrac to gorzej. Albo jakosc wykonania pozostawia wiele do zyczenie, albo zabawka zamiast rozwijac dziecko to cofa w rozwoju albo nic nie wnosi albo cena powala.....ehhhh jak ja bylam w wieku Kuby szczytem technologii byl mis ktory jak sie go przechylalo to buczal a teraz ....

reklama
Ja nie wiem jeszcze co kupić mojemu bo jemu troche trudno dogodzić , mało co bawi się wogóle zabawkami , na huśtawce wogóle nie chce się huśtać :sick: zabawki są poukładane w pudełkach a on woli - rogolki, sitka , piloty , telefony , kluczki...
Jedyne co lubi i czym się bawi to piramidka z Fischer Prica:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry