To jeszcze ja...My roczek robimy 3 lipca czyli w dniu urodzin-akurat tak się złożyło,że najważniejszym gościom pasuje mimo,że to prawie środek tygodnia...Zaproszenia już rozdane(nic takiego-kupione w cukierni gotowce ale całkiem urocze).Co do alkoholu to i u nas oprócz Picollo troszkę piwa i wina do ghrilla będzie ale nie dużo...
reklama
my już po tym wielkim zdarzeniu, gości było niewielu, chrzestni, dziadkowie i moja siostra. Zrobiłam obiad, mały dostał duuużo prezentów (tylko teściowa dała JEDNĄ zabaweczkę). tutaj parę zdjęć z tortu i niektórych prezentów.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
ŚLICZNE prezenty Ewan a jaki tort.BOMBASTYCZNY.
U nas będzie raczej skromniutko ale podwójnie.Jak Kasia przyjedzie to będą takie wewnętrzne urodzinki dla obydwóch smyków :-)a pod koniec miesiąca zapraszamy chrzestnych i moich rodziców i siostrę oraz szwagra ze Śląska bo mama od Adama nie jest wogóle zainteresowana wnukiemI na obydwu urodzinkach będą torciki:-)ale tym to już mój mężulek się zajmie
Uciekam do pracy PA CIOTECZKI:-)
U nas będzie raczej skromniutko ale podwójnie.Jak Kasia przyjedzie to będą takie wewnętrzne urodzinki dla obydwóch smyków :-)a pod koniec miesiąca zapraszamy chrzestnych i moich rodziców i siostrę oraz szwagra ze Śląska bo mama od Adama nie jest wogóle zainteresowana wnukiemI na obydwu urodzinkach będą torciki:-)ale tym to już mój mężulek się zajmie
Uciekam do pracy PA CIOTECZKI:-)
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
a ja chcialam zrobic urodziny tak jak wypadaja w niedziele 15lipca ale ze tomek juz wiem ze dostanie przepustke ale niesety krotka i w niedziele bedzie musial wracac do grudziadza to urodziny przelozymy na sobote 14lipca niewielka roznica a mala bedzie sie mogla cieszyc obecnoscia tatusia
Jak juz w galerii napisalam - slicze prezenty! Miareczka super, maskotki a szczegolnie wielki przyjaciel-psiak sa extra no a torcik wyglada tak smakowicie, ze nie zastanawialabym sie zeby go skosztowac!!! mniam
WIKI, Kocia - dzieki wielkie za propozycje przesylki/kupna.
Jezeli mozna ja kupic w PL to poprosze poprostu mame zeby przywiozla jak bedzie leciec. Kocia - kupujecie w sklepie czy przez internet? A... zdecydowalas sie na ktora z lal - little rubens czy rubens barn original? Bo te drugie chyba znacznie wieksze no i drozsze, cena w Szwecji (to wiadomosc dla WIKI - prosto z fabryki) jest EUR54/EUR43.
Kurcze...jakby kto zapomnial to Szwajcaria w Unii nie jest i w zwiazku z tym praktycznie niemozliwe sa zakupy towarow z krajow UE przez internet a jak juz cos sie kupi od producenta to dochodzi clo...
Uparlam sie na te lale (te wieksza) i kupie chocby na Syberii
Jezeli mozna ja kupic w PL to poprosze poprostu mame zeby przywiozla jak bedzie leciec. Kocia - kupujecie w sklepie czy przez internet? A... zdecydowalas sie na ktora z lal - little rubens czy rubens barn original? Bo te drugie chyba znacznie wieksze no i drozsze, cena w Szwecji (to wiadomosc dla WIKI - prosto z fabryki) jest EUR54/EUR43.
Kurcze...jakby kto zapomnial to Szwajcaria w Unii nie jest i w zwiazku z tym praktycznie niemozliwe sa zakupy towarow z krajow UE przez internet a jak juz cos sie kupi od producenta to dochodzi clo...
Uparlam sie na te lale (te wieksza) i kupie chocby na Syberii
reklama
prezenciki super.....wielki przyjaciel boski a miareczka strzał w dziesiatkę,przyda sie napewno...Danonku dostałeś przepiękne rzeczy a torcik wygląda baaaaaaaaaaardzo apetycznie....:-)
Ja jutro wkleje fotki zaproszenia bo juz zrobione,Wiki dziisaj miała ubaw jak malowała no i przy okazji parkiet też porysowała hehe....
Jagusiu Norwegia też nie jest w UE i żeby cokolwiek dostać przez neta to też niestety musimy płacić cło..mam nadzieję,że w Szwecji dostane tą lalę....
Kociu a mozesz podac linka w razie gdybym nie kupiła w Szwecjii to zamówię i wlipcu mi do Polski przyślą.:-)
Ja jutro wkleje fotki zaproszenia bo juz zrobione,Wiki dziisaj miała ubaw jak malowała no i przy okazji parkiet też porysowała hehe....
Jagusiu Norwegia też nie jest w UE i żeby cokolwiek dostać przez neta to też niestety musimy płacić cło..mam nadzieję,że w Szwecji dostane tą lalę....
Kociu a mozesz podac linka w razie gdybym nie kupiła w Szwecjii to zamówię i wlipcu mi do Polski przyślą.:-)
Podziel się: