reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

To jeszcze ja...My roczek robimy 3 lipca czyli w dniu urodzin-akurat tak się złożyło,że najważniejszym gościom pasuje mimo,że to prawie środek tygodnia...Zaproszenia już rozdane(nic takiego-kupione w cukierni gotowce ale całkiem urocze).Co do alkoholu to i u nas oprócz Picollo troszkę piwa i wina do ghrilla będzie ale nie dużo...

reklama
my już po tym wielkim zdarzeniu, gości było niewielu, chrzestni, dziadkowie i moja siostra. Zrobiłam obiad, mały dostał duuużo prezentów (tylko teściowa dała JEDNĄ zabaweczkę). tutaj parę zdjęć z tortu i niektórych prezentów.

ŚLICZNE prezenty Ewan a jaki tort.BOMBASTYCZNY.
U nas będzie raczej skromniutko ale podwójnie.Jak Kasia przyjedzie to będą takie wewnętrzne urodzinki dla obydwóch smyków :-)a pod koniec miesiąca zapraszamy chrzestnych i moich rodziców i siostrę oraz szwagra ze Śląska bo mama od Adama nie jest wogóle zainteresowana wnukiem:no:I na obydwu urodzinkach będą torciki:-)ale tym to już mój mężulek się zajmie
Uciekam do pracy PA CIOTECZKI:-)

a ja chcialam zrobic urodziny tak jak wypadaja w niedziele 15lipca ale ze tomek juz wiem ze dostanie przepustke ale niesety krotka i w niedziele bedzie musial wracac do grudziadza to urodziny przelozymy na sobote 14lipca niewielka roznica a mala bedzie sie mogla cieszyc obecnoscia tatusia

Jak juz w galerii napisalam - slicze prezenty! Miareczka super, maskotki a szczegolnie wielki przyjaciel-psiak sa extra no a torcik wyglada tak smakowicie, ze nie zastanawialabym sie zeby go skosztowac!!! mniam

WIKI, Kocia - dzieki wielkie za propozycje przesylki/kupna.

Jezeli mozna ja kupic w PL to poprosze poprostu mame zeby przywiozla jak bedzie leciec. Kocia - kupujecie w sklepie czy przez internet? A... zdecydowalas sie na ktora z lal - little rubens czy rubens barn original? Bo te drugie chyba znacznie wieksze no i drozsze, cena w Szwecji (to wiadomosc dla WIKI - prosto z fabryki) jest EUR54/EUR43.

Kurcze...jakby kto zapomnial to Szwajcaria w Unii nie jest i w zwiazku z tym praktycznie niemozliwe sa zakupy towarow z krajow UE przez internet a jak juz cos sie kupi od producenta to dochodzi clo...

Uparlam sie na te lale (te wieksza) i kupie chocby na Syberii:)

Jagusiu,lalę wybrał dla Zuzi mój brat cioteczny-ja tylko zdecydowałam się na Meyi'e-ale na pewno jest z tych mniejszych-bodajże 40 cm.I z tego co wiem to kupuje ją przez neta.

Cudne Danonkowe prezenty!I miałam spytać jak się sprawiła teśćiowa ale już doczytałam...Co za kobieta???!!!:szok::szok::szok:

reklama
prezenciki super..:tak::tak:...wielki przyjaciel boski a miareczka strzał w dziesiatkę,przyda sie napewno...Danonku dostałeś przepiękne rzeczy a torcik wygląda baaaaaaaaaaardzo apetycznie....:-)

Ja jutro wkleje fotki zaproszenia bo juz zrobione,Wiki dziisaj miała ubaw jak malowała no i przy okazji parkiet też porysowała hehe....:rofl2::rofl2:
Jagusiu Norwegia też nie jest w UE i żeby cokolwiek dostać przez neta to też niestety musimy płacić cło..mam nadzieję,że w Szwecji dostane tą lalę....

Kociu a mozesz podac linka w razie gdybym nie kupiła w Szwecjii to zamówię i wlipcu mi do Polski przyślą.:-)

Do góry