reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

u nas roczek wypada w niedzielę więc nie musimy nic przekładać:-)
gorzej z prezentami:
-rowerek ma (leży i się kurzy:baffled:)
-bujawkę ma (to samo co z rowerem:baffled:)
-pianino grające ma (już się znudzilo:shocked2:)
i bądź tu człowieku mądry. Chyba faktycznie prezenty "nie zabawki" są lepszym rozwiązaniem:baffled::confused: zawsze będzie jakaś pamiątka tyle że na dzień dzisiejszy nasze brzdące nie będą miały radochy z takich prezentow a zabawka zawsze ucieszy choćby na chwilkę:sorry2:

reklama
U nas roczek tez w niedzielę,boziu,to juz za 2 tygodnie,bo my w lipcu pierwsi;-):tak:
Na 9 rano jest msza za Olisia a potem przyjecie w ogrodzie,będzie szampan na toast-innego alkoholu niet:no: tort,ciasta no i na początek dania z grilla,sałatki,dodatki...
Tylko mam dylemat czy zapraszac gości zaraz po mszy czy raczej po południu,tak ok 14? Doradźcie dziewczyny!;-)
WIKI-pomysł z zaproszeniami zrobionymi przez Wikunię bomba,podoba mi sie1 Ja przegapilam moment,kiedy mogłam zamowić zaproszenie ze zdjeciem Olisia itp i kupię jutro gotowe,kurcze,juz czas,żeby rozdawać:szok:

kurcze Oleńko to faktycznie niewiele czasu wam zostało:szok: jak ten czas szybko leci:shocked2: pomysł z mszą super, też chętnie bym zamówiła mszę w intencji malutkiej ale akurat będziemy na urlopie nad morzem więc nie da rady. Pomodlimy się po prostu za nią na mszy:tak:
Moniś super pomysł z zaproszeniem:-) chyba skopiuję jak nie masz nic przeciwko:sorry2: już pisałam na innym wątku że kredki czas zakupić-może mazaki i farbki też;-):tak:
wciaż nie dociera do mnie ze nasze słonka mają już prawie rok!!!:no:

Oleńko brzmi apetycznie i napewno będzie super imprezka...:tak::tak::-)
A własnie jak z alkoholem bedzie u Was??? oprócz szampana Piccolo hehe plaujecie jakis mocniejszy alkohol czy raczej nie???:baffled:

u nas pewnie będzie piwo (standardowo przy grillu) no i może wino-jeszcze nie myślałam ale pewnie i tak skończy się na symbolicznych ilościach bo wszyscy muszą samochodami wrócić do domów;-):tak:
a picolo obowiązkowo:laugh2::tak:

No u nas roczek tez w weekend wypada, wiec problemu nie ma:) Ale pewnie i tak swietowalibysmy w weekend, przeciez w dzien powszedni maz i tak pozno do domu wraca.

Baaaardzo chce kupic te lale o korej pisalam wczesniej, tylko ze oni nie maja sklepow w Szwajcarii! Przez internet tez nie moge, bo z Niemiec nie ma wysylki do nas. Nawet skontaktowalam sie z siedziba firmy i oni chetnie mi lale przysla, tylko ze za przeslyke bede musiala zaplacic drugie tyle....tragedia:((((((.

WIKI - udalo Ci sie te lale w weekend moze zlokalizowac?

Jagusiu niestety nie bylismy w Szwecji ..ale w ten weekend napewno będziemy więc pamiętam i od razu dam ci znać....jak coś to kupię i mogę wyslac do Ciebie bez problemu.....

aha Jagusiu teraz tak myślę,że przecież możemy zamówić przez neta i wysyłkę zrobić do Nas do Norwegi może wtedy byłoby taniej,a napewno taniej niż do Ciebie...ale poczekajmy do weekendu moze uda mi się ją znaleśc i kupić..

Ja ja zwykle ostatnio na wyrywki...

Jagusiu,Zuza dostanie na roczek przypadkiem taką właśnie lalę(Meya czy jakoś tak bo najbardziej mi się spodobała)od mojego kuzyna-kazał coś wybrać to wybrałąm...U nas kosztuje 120 zł.Przepraszam ale nie mam siły szukać jak to u Was cenowo wygląda i czy się opłaca wysyłka ale jakby co-nie ma problemu-kupię i wyślę!

reklama
Jak już tu jestem...Oprócz lali Zuzia dostanie jednak zamiast placu zabaw tylko piaskownicę,rowerek-pchacz i kręgle.To od nas.

Do góry