reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

Agulka Ty mnie po raz kolejny inspirujesz :-D No przecierz sesja fotograficzna na pierwsze urodzinki to jest to! Stas bedzie mial jeszcze dobry stroj z chrztu. A dodatkowo jeszcze kupie jakis kuferek na pamiatki, na branzoletke ze szpitala, bozię, te ksiazeczki "pierwszy rok zycia dziecka", potem moze pierwszy mleczak ktory wypadnie itp.

reklama
My też mamy taką skrzynię "skarby Zuzi" są tam różne pamiątki: branzoletki ze szpitala, gazety z dnia w którym urodziła się Zuzia i takie tam. Sesję u fotografa też będziemy mieć całą rodzinką :-) ale nie dokładnie w urodzinki bo będziemy w Rzymie nie mówiąc już o godzinie bo Zuzka urodziła się o 22.25 :-D

Ja jeszcze zrobię Adasiowi zdjęcie portretowe u fotografa. Tak jak u Mai dokładnie w dniu urodzin i o tej samej godzinie co sie urodzili.
U mnie byłoby kiepsko, 5.07:-D
Tak czytam o tych stolikach i myślę sobie,że to też fajny pomysł. W zasadzie nasze dzieciaczki dopiero wchodzą w świat kolorów, dźwięków, takich różnych manualnych zabaw

Agulka Ty mnie po raz kolejny inspirujesz :-D No przecierz sesja fotograficzna na pierwsze urodzinki to jest to! Stas bedzie mial jeszcze dobry stroj z chrztu. A dodatkowo jeszcze kupie jakis kuferek na pamiatki, na branzoletke ze szpitala, bozię, te ksiazeczki "pierwszy rok zycia dziecka", potem moze pierwszy mleczak ktory wypadnie itp.

suuper pomysl!!

Od moich rodziców Maciuś dostanie (idzie pocztą) taki rowerek:
OFERTA - ROWEREK SKUTER 3KOŁOWY STEROWANY KOLORU POMARAŃCZOWEGO

Od rodziców męża kasę dostał.
Od mojej chrzestnej wiaderko z przyborami do piaskownicy. Z tej firmy, ale akurat tego wiaderka tu nie ma: Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK
Od mojego brata mam coś na allegro zamówić.
Dostał też fajny dresik, kurtkę jeansową i pieniądze.
A od nas to:
KOLOROWE CYMBAŁKI Z MŁOTECZKIEM DLA NAJMŁODSZYC (414526974) - Aukcje internetowe Allegro

Zdjęcia z przyjęcia na zamkniętym zamieszczę. Dużo ich nie ma, bo nie było komu robić:-D Ale też kamerą kręciliśmy, więc pamiątka jest.

U nas tez juz polowe prezentow Hani dostala ze wzgledu na pobyt w polsce
od mojego brata ubranka
od moich rodzicow pieniazki w polsce jak bylismy i jak sie okazuje jeszcze raz pieniazki ida poczta
od mojej babci wozek
od cioci wozek lalke, pizamke
od nas hustawke i dzis maz kupil dwa laptopy edukacyjne
reszte prezentow dostanie w sobote i podejzewam ze beda to same ciuszki

reklama
Do góry