Agulka Ty mnie po raz kolejny inspirujesz No przecierz sesja fotograficzna na pierwsze urodzinki to jest to! Stas bedzie mial jeszcze dobry stroj z chrztu. A dodatkowo jeszcze kupie jakis kuferek na pamiatki, na branzoletke ze szpitala, bozię, te ksiazeczki "pierwszy rok zycia dziecka", potem moze pierwszy mleczak ktory wypadnie itp.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
My też mamy taką skrzynię "skarby Zuzi" są tam różne pamiątki: branzoletki ze szpitala, gazety z dnia w którym urodziła się Zuzia i takie tam. Sesję u fotografa też będziemy mieć całą rodzinką :-) ale nie dokładnie w urodzinki bo będziemy w Rzymie nie mówiąc już o godzinie bo Zuzka urodziła się o 22.25
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
U mnie byłoby kiepsko, 5.07Ja jeszcze zrobię Adasiowi zdjęcie portretowe u fotografa. Tak jak u Mai dokładnie w dniu urodzin i o tej samej godzinie co sie urodzili.
Tak czytam o tych stolikach i myślę sobie,że to też fajny pomysł. W zasadzie nasze dzieciaczki dopiero wchodzą w świat kolorów, dźwięków, takich różnych manualnych zabaw
donkat
Fanka BB :)
Agulka Ty mnie po raz kolejny inspirujesz No przecierz sesja fotograficzna na pierwsze urodzinki to jest to! Stas bedzie mial jeszcze dobry stroj z chrztu. A dodatkowo jeszcze kupie jakis kuferek na pamiatki, na branzoletke ze szpitala, bozię, te ksiazeczki "pierwszy rok zycia dziecka", potem moze pierwszy mleczak ktory wypadnie itp.
suuper pomysl!!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Muszę zrobić błyskawiczny przegląd garderoby mojego małego mężczyzny. zastanawiam się nad kupnem czegoś na tą okazję,ale jeśli ma jakieś fajne porteczki to dokupię koszulę,ale znalazłam coś ładnego i taniego
*1463* Spodnie,kamizelka i koszula. Green,roz.18m (411792739) - Aukcje internetowe Allegro
*1463* Spodnie,kamizelka i koszula. Green,roz.18m (411792739) - Aukcje internetowe Allegro
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Od moich rodziców Maciuś dostanie (idzie pocztą) taki rowerek:
OFERTA - ROWEREK SKUTER 3KOŁOWY STEROWANY KOLORU POMARAŃCZOWEGO
Od rodziców męża kasę dostał.
Od mojej chrzestnej wiaderko z przyborami do piaskownicy. Z tej firmy, ale akurat tego wiaderka tu nie ma: Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK
Od mojego brata mam coś na allegro zamówić.
Dostał też fajny dresik, kurtkę jeansową i pieniądze.
A od nas to:
KOLOROWE CYMBAŁKI Z MŁOTECZKIEM DLA NAJMŁODSZYC (414526974) - Aukcje internetowe Allegro
Zdjęcia z przyjęcia na zamkniętym zamieszczę. Dużo ich nie ma, bo nie było komu robić Ale też kamerą kręciliśmy, więc pamiątka jest.
OFERTA - ROWEREK SKUTER 3KOŁOWY STEROWANY KOLORU POMARAŃCZOWEGO
Od rodziców męża kasę dostał.
Od mojej chrzestnej wiaderko z przyborami do piaskownicy. Z tej firmy, ale akurat tego wiaderka tu nie ma: Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK
Od mojego brata mam coś na allegro zamówić.
Dostał też fajny dresik, kurtkę jeansową i pieniądze.
A od nas to:
KOLOROWE CYMBAŁKI Z MŁOTECZKIEM DLA NAJMŁODSZYC (414526974) - Aukcje internetowe Allegro
Zdjęcia z przyjęcia na zamkniętym zamieszczę. Dużo ich nie ma, bo nie było komu robić Ale też kamerą kręciliśmy, więc pamiątka jest.
Majandra super prezenty
Ja dziś zamówiłam dla mojej mamy na praezent dla Kubusia taki rowerek
ROWEREK TRÓJKOŁOWY MYSZKA BUJAK EuroBaby NOWE (417925070) - Aukcje internetowe Allegro
Ja dziś zamówiłam dla mojej mamy na praezent dla Kubusia taki rowerek
ROWEREK TRÓJKOŁOWY MYSZKA BUJAK EuroBaby NOWE (417925070) - Aukcje internetowe Allegro
U nas tez juz polowe prezentow Hani dostala ze wzgledu na pobyt w polsce
od mojego brata ubranka
od moich rodzicow pieniazki w polsce jak bylismy i jak sie okazuje jeszcze raz pieniazki ida poczta
od mojej babci wozek
od cioci wozek lalke, pizamke
od nas hustawke i dzis maz kupil dwa laptopy edukacyjne
reszte prezentow dostanie w sobote i podejzewam ze beda to same ciuszki
od mojego brata ubranka
od moich rodzicow pieniazki w polsce jak bylismy i jak sie okazuje jeszcze raz pieniazki ida poczta
od mojej babci wozek
od cioci wozek lalke, pizamke
od nas hustawke i dzis maz kupil dwa laptopy edukacyjne
reszte prezentow dostanie w sobote i podejzewam ze beda to same ciuszki
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Cieszę się, że mogłam pomóc. A ja głupia zastanawiałam się i nie kupiłam,a teraz został tylko czerwony. Jednak zielony ładniejszy jest
Podziel się: