reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

no tygrysku całkiem fajne "pluszaki" i w przystępnej cenie:tak::tak: tylko ten prosiaczek coś im się nie udał;-)
może też kupie Juli taki na roczek:dry: bo na zabawkę za 400zl nas nie stać, tym bardziej że postanowiłam jednak przebić małej uszka a kolczyki ze złota kosztują 130zl ( za takie male gówienka:baffled:)

reklama
Co do takich pluszaków to mam pieska i Bartek od niego ucieka,więc chyba bedę zmuszona wystawić na allegro,bo jeszcze konika mamy na biegunach i nie mam niestety gdzie tego trzymać :-( Co do MULI to jest dobry traf,dziecko ćwiczy zdolność manualną i obydwoje się nią bawią.Co do pojazdów na akumulator to chyba też kupimy.Bartek dostał 1000zł. odszkodowania za rękę i może im kupimy :tak:

no tygrysku całkiem fajne "pluszaki" i w przystępnej cenie:tak::tak: tylko ten prosiaczek coś im się nie udał;-)
może też kupie Juli taki na roczek:dry: bo na zabawkę za 400zl nas nie stać, tym bardziej że postanowiłam jednak przebić małej uszka a kolczyki ze złota kosztują 130zl ( za takie male gówienka:baffled:)

Asia my sami nie kupujemy tego samochodu, bo nas nie stac, ale cała rodzina, chrzestni, babcie i ciocie.:tak: Robimy zrzutę. Jeden, a konkretny prezent.:-)

fajne zabaweczi i mnie czas pomyslec o preznciku
MATI uwielbia takie rzeczy UKLADANKA MULA IKEA (410576360) - Aukcje internetowe Allegro
ma taki kwadrat z takimi przekładnakami i sie suuper tym bawi

ma cos takiego p[odobnego ____LABIRYNT _ DUŻA _ EDUKACYJNA _ KOSTKA - 5 w 1 (413567599) - Aukcje internetowe Allegro

ja sie zawsze zastanaiwalam, do czego ta zabawka sluzy, bo jakos nie widzialam tam celu. mowicie, ze fajna?;-)

w niedizele wybieramy sie do amrketu, wiec popatrze za zabawkami, bo w smyku sa same firmowe i drogie jak cho...:szok:

agulka, super pomysl i prezent. ja kiedys pisalam o takim, co jest na tej samej stronce z lewej, taki bialy retro.
oj, az sie boje mowic P o waszych pomyslach, bo zaraz kupi julitce pojazd:-D:-D

a powiedzcie mi, czy roczna dziewczynka bedzie sie umiala bawic wozkiem dla lalek? tesciowa ma taki pomysl, tylko mowi, ze julitka chyba bedzie jescze za mala. ja mysle, ze nie. bedzie go mogla prowadzac sobie po podworku jak taboret w kuchni:-D:-D

podejrzewam, ze od chrzestnego jultika dostanie rowerek, bo oni maja i jej sie podobal. taki, jak teraz jest duzo, ze najpierw sie dziecko w nim prowadza, pozniej odczepia raczke, oslonke i jedzi samo. sa tam melodyjki. mozna kupic z daszkiem od slonca.

Donkat moja mama kupi taki sam rowerek na roczek Kubusia, jako prezent oczywiście i tak się zastanawiam czy nie kupić go dla niej ;) na allegro bo u Nas takie same są po 120 zł, choć wliczając koszt przesyłki wyjdzie na to samo.

Taki rowerek Mateusz już ma. Dostał przyszłościowy prezent od chrzestnego. Kiedyś wklejałąm zdjęcia. Od jakiś 2 miesięcy jeżdzi na nim i jest zachwycony

reklama
Do góry