reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

Pewnie już się powtarzam ale byłoby miło gdybyście o prezentach na roczek pisały tutaj bo będzie mi później łatwiej odszukać a to zawsze może się przydać jak nie dla mojego szkraba to może w przyszłości będę gdzieś szła na roczek i będzie sciaga jak znalazł a na głównym to będzie ciężko odszukać. No chyba że to problem to nie nalegam ale jakbyście mogły .......hihihi

Moniu
pomysł ze zjeżdżalnią super też będziemy taką kupować ale dopiero w przyszłym roku bo na razie Igor za mały i szkoda mi żeby się niszczyła przez zimę ale u Ciebie to co innego bo i starsze dziecię skorzysta .

reklama
ok to od teraz będziemy pisać na tym wątku o prezentach i pomyslach na prezent:tak:
a tą zjężdżalnie to my będziemy kupować na jesień ale D zrobi to dopiero na wiosne więc przez zime będzie leżeć w garażu a chcemy kupić ją zaraz po urodzinkach

Monia zjeżdżalnie będziecie robić na wiosnę to tak jak my :tak:
Majandra fajny ten rowerek

Agulka to pewnie o tym mówił mój mąż bo od jakiegoś czasu ciągle gada o jakimś samochodziku gdzie mały może siedzieć a on nim sterować tylko się zastanawiam komu sprawi większą frajdę ta zabawka Igorkowi czy tatusiowi:-D:-D:-D:-D och Ci "faceci" wieczne dzieci ;-):-)

dobra dziewczyny a teraz moze jakies propozycje dla dziewczynek...
rowerek i autko sterowane odpada rowerek hani dostanie na 2 urodzinki maz tez myslal by kupic teraz ale stwierdzilismy ze i tak teraz na nim jezdzic nie bedzie to prezent za rok bedzie miala

Mi chodzi po głowie samochodzik,ale na akumulator. Wiem,że jeszcze teraz jest za mały,ale jak tak momyśleć to w zasadzie na roczek są takie duuuże prezenty. Zaraz pooglądam sobie z tych droższych cudeniek

reklama
Do góry