reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Majuś ... Laurka przecudna ... taka mała śliczna princeska ... normalnie się zakochałam
Sencilla ... Twoja córcia też ma strasznie słodką minkę na tej drugiej fotce ... jest po prostu boska :-)
Sencilla ... Twoja córcia też ma strasznie słodką minkę na tej drugiej fotce ... jest po prostu boska :-)
Justynka_24
Zaangażowana w BB
Godzinka dla mnie to za mało.Tylko siedzę i czytam czytam i oderwać się nie mogę.
A dziewczyneczki Piękne- Laurunia i Marysia
A dziewczyneczki Piękne- Laurunia i Marysia
A
ania_zywa
Gość
Coś ostatnio zaniedbuje BB:-( i nie miałam nawet kiedy napisać Wam jak u nas przebiegła impreza roczkowa, o zdjęciach już nie wspomne.
Goście siedzieli dosłownie cały dzień, wyszli po 20. Ale Hania tam była przeszczęśliwa, bawiła się cały czas, rozrabiała, miała tylko jedną koleżankę do zabaw, 7 letnia, ale za to jaką. Nawet popołudniu spokoijnie zasnęła, nabrała sił i dalej w tango;-). Bałam się, bo Hania raczej nie lubi udzielać się towarzysko. czasem na widok pewnych osób płacze, i choć były same osoby, ktore zna i lubi, to mimo wszystko bałam się natłoku ludzi.. No ale się udało. Świeczki sama nie zdmuchnęła, ale miała dobrych pomocników, a spośród wystawionych rzeczy wybrała nożyczki, babcia mówi, że to za nią będzie krawcową hehe.
A zdjęcia boskie, Sencilla masz śliczną córkę.
A Laurka śliczna jak zawsze.
Goście siedzieli dosłownie cały dzień, wyszli po 20. Ale Hania tam była przeszczęśliwa, bawiła się cały czas, rozrabiała, miała tylko jedną koleżankę do zabaw, 7 letnia, ale za to jaką. Nawet popołudniu spokoijnie zasnęła, nabrała sił i dalej w tango;-). Bałam się, bo Hania raczej nie lubi udzielać się towarzysko. czasem na widok pewnych osób płacze, i choć były same osoby, ktore zna i lubi, to mimo wszystko bałam się natłoku ludzi.. No ale się udało. Świeczki sama nie zdmuchnęła, ale miała dobrych pomocników, a spośród wystawionych rzeczy wybrała nożyczki, babcia mówi, że to za nią będzie krawcową hehe.
A zdjęcia boskie, Sencilla masz śliczną córkę.
A Laurka śliczna jak zawsze.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Marysienka i Laurka piekne male dziewczynki. super ze imprezka Hanuli sie udala mam nadzieje ze u nas tez tak bedzie. w dniu urodzin tez zrobilismy Julci tescik i bezapelacyjnie wybrala kaske i to tak do niej wyrwala ze szok, poza tym nic jej nie interesowalo
Ja chce druga corcie, wlasnie po to zeby moz ja tak ubierac.
To tak samo jak ja, Aniu ;-)
hihi, prawda? Te dzieciaczki to w ogole sa biedne, dorosli sobie znajduja pretekst do imprezowania, a udaja ze to dla dziecka
My zawsze znajdziemy powód do imprezowania ;-)
no jasne, to byl taki zarcik Widze ze piszemy jednoczesnie obie na dwoch forach. Choc ten temat chyba przyjemniejszy
Sencilla My tu wszystkie jesteśmy już od dawna uzależnione od BB i jak już tu zajrzymy to ciężko nas stąd wyrwać
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Ani mi nic o tym uzaleznieniu nie mowcie... juz wszyscy znajomi sie smieja, jak przychodze to sie pytaja co nowego na forum. A ja oczywiscie opowiadam i maja ubaw, ze dalam sie wkrecic.
Podziel się: