reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

no jasne, to byl taki zarcik ;) Widze ze piszemy jednoczesnie obie na dwoch forach. Choc ten temat chyba przyjemniejszy ;)

reklama
Jak już wejdę na BB to tak mi schodzi zawsze godzina z hakiem, a czasem jeszcze dłużej i stąd te wszystkie wpisy:-)

Majuś ... Laurka przecudna ... taka mała śliczna princeska ... normalnie się zakochałam :tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak:

Sencilla ... Twoja córcia też ma strasznie słodką minkę na tej drugiej fotce ... jest po prostu boska :-):tak::tak:

Godzinka:baffled: dla mnie to za mało:-p:-p:-p:-p:-p.Tylko siedzę i czytam czytam i oderwać się nie mogę:-D:-D:-D:-D.
A dziewczyneczki Piękne- Laurunia i Marysia:tak::tak::tak::tak::tak:

Coś ostatnio zaniedbuje BB:-( i nie miałam nawet kiedy napisać Wam jak u nas przebiegła impreza roczkowa, o zdjęciach już nie wspomne:zawstydzona/y:.
Goście siedzieli dosłownie cały dzień, wyszli po 20:szok:. Ale Hania tam była przeszczęśliwa, bawiła się cały czas, rozrabiała, miała tylko jedną koleżankę do zabaw, 7 letnia, ale za to jaką:-D:laugh2:. Nawet popołudniu spokoijnie zasnęła, nabrała sił i dalej w tango;-):-D:rofl2:. Bałam się, bo Hania raczej nie lubi udzielać się towarzysko:no:. czasem na widok pewnych osób płacze, i choć były same osoby, ktore zna i lubi, to mimo wszystko bałam się natłoku ludzi.. No ale się udało:tak:. Świeczki sama nie zdmuchnęła, ale miała dobrych pomocników:tak:, a spośród wystawionych rzeczy wybrała nożyczki, babcia mówi, że to za nią będzie krawcową hehe:-D.
A zdjęcia boskie, Sencilla masz śliczną córkę:tak:.
A Laurka śliczna jak zawsze:tak::tak:.

Marysienka i Laurka piekne male dziewczynki. super ze imprezka Hanuli sie udala mam nadzieje ze u nas tez tak bedzie. w dniu urodzin tez zrobilismy Julci tescik i bezapelacyjnie wybrala kaske i to tak do niej wyrwala ze szok, poza tym nic jej nie interesowalo:-D

Ja chce druga corcie, wlasnie po to zeby moz ja tak ubierac. :tak:

To tak samo jak ja, Aniu ;-):-D:rofl2:

hihi, prawda? Te dzieciaczki to w ogole sa biedne, dorosli sobie znajduja pretekst do imprezowania, a udaja ze to dla dziecka ;)

My zawsze znajdziemy powód do imprezowania ;-):-D

no jasne, to byl taki zarcik ;) Widze ze piszemy jednoczesnie obie na dwoch forach. Choc ten temat chyba przyjemniejszy ;)

Sencilla My tu wszystkie jesteśmy już od dawna uzależnione od BB i jak już tu zajrzymy to ciężko nas stąd wyrwać :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

To fakt, BB uzależnia totalnie, a jeszcze nie wynaleziono skutecznej terapii leczenia Babyboomowego uzależnienia :-p

reklama
Ani mi nic o tym uzaleznieniu nie mowcie... juz wszyscy znajomi sie smieja, jak przychodze to sie pytaja co nowego na forum. :zawstydzona/y: A ja oczywiscie opowiadam i maja ubaw, ze dalam sie wkrecic. :-D

Do góry