reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

dziś sie dowiedziałam, ze mój mąz pracuje z bratem mistrza cukirnictwa Polski, który ma swoją cukiernie w warszawie. no ale pewno też policzy jak na mistrza przystało:baffled:
heh, chyab zamówię zwykły tort, z w kształcie ksiazeczki albo serduszka. no bo nie bede wywalac min 150 zł na sam tort:wściekła/y:

reklama
My jutro obchodzimy poniedziałkowe urodziny Rochulca.
Dziś kupiłam balon z helem i inne akcesoria.
Jutro czeka tort do odebrania. Wybraliśmy tort z bitą śmietaną i owocami (zresztą wiadomo, że Rochulec za bardzo nie będzie wcinał). Była opcja toru ze zdjęciem i innymi cudami, z tymże tego typu torty (bryttyjskie) nie sa zbytnio smaczne:baffled:
Mam nadzieję,że imprezka sie uda. Gości będzie niewielu, a małż ma zapalenie oskrzeli:baffled:

dzięki MamaAntosia, na pewno będzie miło, mimo faktu,że właśnie goście powiedzieli,że nie przyjdą ( ze względu na chorobę mojego małża). Świętować będziemy w trójkę...
Całe szczęście jeszcze nie zrobiłam nic szczególnego i w większych ilościach na jutrzejsze party, bo by się zamarnowało.:cool2:

Kasiulka- Bardzo smutna ze goscie nie dotra.Jednak Rochulek mimo to pewnie bedzie szczesliwy,milej imprezki zycze.

Co do tortow to mam niestety dylemat,napewno nie bedzie ze zdjeciem.Tak jak Kasiulka pisala moze ladnie wygladaja ale w smaku sa ohydne:no:.Zastanawiam sie czy zamowic w cukierni czy u kolegi ktory piecze na co dzien dla restauracji.Mialam okazje sprobowac specjalnie dobranego smakowo i ladnie ozdobionego na moja imprezke pozegnalna:tak: i byl naprawde smaczny.Nie wiem tylko czy bedzie mial czas:confused:,ale jeszcze dwa tygodnie i moze sie zgodzi.W koncu to na Dominika roczek,ktorego bardzo lubi:-D.

Kasiulka ... mimo wszystko udanej imprezki życzę, myślę że Rochulek będzie baaaaardzo szczęśliwy w tym ważnym dla niego dniu, gdyż będzie miał i mamę i tatę TYLKO dla siebie :-):tak::tak:.
Dużo zdrówka dla małża życzę :tak:

Kama ... to może lepiej tego sprawdzonego zamówić :tak:... PS. Dominik w podpisie śliczny!!! ... normalnie słodziaszek do schrupania :-):tak::tak::tak:!!!

reklama
Do góry